اها.باشه.ممنون که راهنماییم کردی یخرده صبر میکنم ببینم چی پیش میاد
اها.باشه.ممنون که راهنماییم کردی یخرده صبر میکنم ببینم چی پیش میاد
زنگ زدم گفت تو هیچ شهری نمیدیم که پروژه اش کنسل شده
سوال دیگه اینکه اکثر سرعت های تانوما من دیدم روی 300 تا 400 هستش به نظر هم نمیرسه که محدود کرده باشن این بیشترین سرعت فیبر با این تجهیزات فعلیه؟ واسه سرعت های گیگابیتی با همین تجهیزات امکان پذیره؟
سلام دوستان
در ادامه پیگیریها به سامانه بازرسی مخابرات شکایت کردم که از طرفت مخابرات با من تماس گرفتند و گفتند اون FAT که شما عکس گرفتید تو نقشه فیبر نوری مخابرات نیست و بررسی که کردند بهم گفتند اون FAT مختص دستگاه ATM بانک کشیده شده و شبکه داخلی خودشونه و کر خالی برای خانه نداره و تا ارائه امکانات صبر کنید
حالا سوال من اینه : آیا این حرفا درسته و دیگه پیگیری نکنم؟ یا فقط خواستند منو دست به سر کنند؟
این که گفتن بانک شبکه داخلی خودش را داره درست هست در مراکز مخابراتی بانکها رک و تجهیزات و شبکه خودشون را دارن و مخابرات نمیتونه دخل و تصرفی در آن داشته باشه
شبکه خودش رو از طریق vpn داره و ...
ولی اکثر این خود پرداز ها ک تو خیابون مردم میخرن برای خودشون پول میذارن توشون هم برای بانک فکر کردید هستش؟
یا با مودم حتی سیمکارتی td وصله ؟
خودپردازها غیر از اونهای که مستقیم متعلق به بانک هست بقیه اش توسط کارمندهای بانک با یکی دوتا شریک میخرن و خود بانک هم تا حدودی برای تامین نقدینگی و نرم افزار یا همون ایمیج ازشون حمایت میکنه چون برای خود بانک هم سود داره و با یه مودم و با اختصاص شبکه دیتا توسط مخابرات به شبکه بانک متصل میشه من چندسال پیش براشون دستگاههای ups نصب میکردم و نحوه کارشون را دیدم البته الان دیگه آنقدر زیاد شده که دیگه سود چندانی نداره مخصوصا که هزینه تعمیرات و نگهداریش خیلی زیاد هست
این شماره 2020 چطوریه از هر شهری زنگ بزنی به مرکز مخابرات همون شهر وصل میکنه؟ من با مرکز مخابراتی شهرمون به مشکل بر خوردم میخوام مستقیما از استان اقدام کنن چطوری میتونم باهاشون تماس بگیرم که به مرکز شهر خودمون وصل نشه؟
دوستانی که این سرویس تانوما مخابرات رو دارن و در یکی از حرفه های طراحی سه بعدی یا انیماتور حرفه ای هستن میتونن در شرکت ما به صورت تمام وقت یا پاره وقت استخدام بشن. برای اطلاعات بیشتر پیغام خصوصی ارسال کنید.
سرویس پس پرداختتون چن سالع بود؟
ازتون بابت تغییر طرح از پس به پیش پرداخت هزینه اضافی گرفتن؟
چون سرویس من 3 ساله با مودم رایگان بود بعد 2 سال تو پنلم که تغییر رو میزنم 200 هزار هزینه جبران مودم میاره
ولی 2020 میگه نزدیک 800 هزار باید هزینه تغییر طرح بدی
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 4 مهمان)