دقیقا، منم سر همین انصراف میدم
دقیقا، منم سر همین انصراف میدم
دوستی که دنبال یوزرنیم پسورد مودم FiberHome بود :
FiberHome AN5506-04-F2 Default Username and Password
You need to know the username and password to login to your FiberHome AN5506-04-F2. All of the default usernames and passwords for the FiberHome AN5506-04-F2 are listed below.
FiberHome AN5506-04-F2 Usernames FiberHome AN5506-04-F2 Passwords unknown unknown
Last edited by solaris_hd; 06-08-2017 at 10:30.
یه موضوع دیگه اینکه با چه آی پی میشه وارد تنظیماتش شد؟اینو نتونستم رد کنم تا برسم به یوزر و پسووردنوشته شده توسط solaris_hd [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
192.168.0.1نوشته شده توسط malek911 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این لینک مراجعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com/router/fiberhome/an5506-04-f2/login.htm#
اینطور مواقع دستور ipconfig/all تو cmd به کارتون میاد میتونید خودتون ip مودم و کلا همه چی و از این راه پیدا کنید .
هر کاری میکنم وارد تنظیماتش نمیشه.کد بالاییرو هم زدم ولی اثری از ip مودم نیست
سلامنوشته شده توسط malek911 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا باید برید قسمت open network sharing center و بعد روی local area connection و قسمت properties آی پی هایی که قسمت internet protocol version 4 رو خالی کنید و ذخیره کنید.
فک میکنم مشکل همین جاست
اونارو گذاشتم رو اوتومانت.در ضمن از مخابرات پرسیدم که ip این مودمتون چنده که برم تنظیماتش گفت شما نمیتونید وارد بشید،فقط از مرکز میشه تنظیم کردنوشته شده توسط zofishel [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجیبه . با یه سیستم دیگه یا لبتاپ دیگه هم تست کردید ؟
آره خیلی تست کردم.نوشته شده توسط essien [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)