من تهرانم. اواسط مرداد ثبت نام کردم و از طرف مخابرات هم کارش تموم شده و منتظر کابل کشی هستم.
من تهرانم. اواسط مرداد ثبت نام کردم و از طرف مخابرات هم کارش تموم شده و منتظر کابل کشی هستم.
این درسته که سرویس های پس پرداخت،سرعت کاربر رو محدود میکنن؟
خیر چنین مسئله ای صحت ندارد. من 2 سال فیبر دارم و قرارداد اولیه مثل همه پس پرداخت بود و بعد از 3 ماه به پیش پرداخت تغییر دادم و سرعت فرقی نکرد ! مخابرات محلتون برای شما حداکثر سقف سرعت تعیین میکنه که میتونه 50 مگ باشه یا اگر خوش شانش باشید از همون اول رو 200مگ براتون میبندن ! خلاصه اگر براتون پایین ببندن تنها راهش درخواست افزایش سقف سرعت هست.
این کار رو از چند طریق میتونید انجام بدید : 1- برید مخابرات محلتون درخواست بدید. 2. با 2020 مطرح کنید 3. تو کنترل پنلتون تیکت بزنید . بعد از نزدیک 1 سال جنگیدن تیکت تو پنل برای من جواب داد و سقف سرعت رو بالا بردن !
منظورم از جنگیدن اینه که پدر ادمو در میارن سر افزایش سقف سرعت !
Last edited by luches; 11-09-2021 at 15:55.
سلام خدمت شما
از دوستای گل اهوازی یک سوال داشتم
آیا اینترنت فیبر نوری شما هم امروز از صبح قطع شده ؟ منطقه کیانپارس
منظور از قطعی، روشن شدن چراغ قرمز LOS روی مودم هست
با تشکر
سلام. دوستانی که تجربه کابل کشی فیبر نوری دارید چطوری کابل فیبر نوری رو تا داخل واحد میارن؟
من طبقه سوم هستم و میخوام بدونم چطوری کابل رو میکشن؟ آیا میتونن از کنار کابل های تلفن فعلی عبور بدن؟
یا از روی نمای ساختمان کابل رد میکنن، از روی نما رد کنن احتمال قطعی و یا خراب کاری همسایه ها خیلی زیاده که کابل رو عمدی یا سهوی قطع کنن.
فیبر کشی از داخل بخش رایزرهای ساختمان انجام میشه.. اگر بعد از فنر زدن راه بسته باشه و فیبر نتونه رد بشه یا جایی گیر کنه.. میتونید از طریق هواکشهای دستشویی ها و راه کولر بررسی کنید و به پایین بفرستید .. البته سیم شما یکبار تا پشتبام میره و بعد بر میگرده.. یا اگر بتونین از طریق بالا پشتبام و هواکش وارد کنن و بدون اینکه فیبر پشتبام بمونه به پایین پرت میشه... یا از راه سیم ماهواره بررسی کنید... در پایان از روی نمای ساختمان که البته باید از همسایگان هم اجازه بگیرید وگرنه بعدا هر لحظه بحث خواهند کرد...
Last edited by pipo4713; 12-09-2021 at 23:16.
سعی میکنم از روی نما رد کنم چون همین الان همسایه ها یکسری هاشون سیم آنتن رد کردن چیزی نمیتونن بگن.
امروز فرم ثبت نام رو پر کردم تعرفه هایی که داخل فرم ثبت نام بود بیشترینش 500 گیگ سرعت 300 مگ با قیمت 160 تومن بود
هزینه تقریبی مودم و نصب هم گفتند 2700
این طرح های رو هم روی باجه ها زده بودند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت 1:
بعد 4 ساعت اسمس تخصیص شماره با پیش شماره 99 برام اومد و ظاهرا کار رو شروع کردن.
یوزر نیم و پسورد پنل هم بهم دادن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Xx Hossein xX; 13-09-2021 at 12:54.
سلام.
شما تهران هستید؟ کدوم منطقه مخابراتی؟ کابل کشی تا دم منزل رایگان انجام میدن؟ بازی در نیاوردن؟
تهران - شرق
نه خیلی سخت نبود یکمی اولش بد جواب میدادن ولی یکمی باید سمج بازی دربیارید هی سوال بپرسید جواب میدن، بهترین کار هم اینه که با رئیس مرکز صحبت کنید.
کابل کشی تا درب منزل رو نمیدوم ولی زیر ساختمان ما یک مغازه هست که اون فیبر داره احتمالا کار سیم کشی براشون راحتر باشه.
به من هزینه کلی و حدودی رو برای سیم و مودم 2700 گفتند.
Last edited by Xx Hossein xX; 13-09-2021 at 14:46.
اینکه مودم فیبر نوری میگن بدون پچ کورد و با پچ کورد،فرقشون چیه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)