بله حق با شماست
ظاهرا فقط نسخه مدیاتک cat 4 هست
در هر حال اگه موفق شدین منم در جریان بزارین تا منم تست کنم
بله حق با شماست
ظاهرا فقط نسخه مدیاتک cat 4 هست
در هر حال اگه موفق شدین منم در جریان بزارین تا منم تست کنم
سلام دوست عزیز منم دنبال اینم که فور جی پلاسه نوت 3 رو فعال کنم هنوز که موفق نشدم .شما اگه به نتیجه ای رسیدی لطفا اطلاع بدید ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست 96
توی خونه 4جی بزور 2خط میده 500 متری که از خونه به طرف دکل میرم علامت پلاس ظاهر میشه ولی سرعت کمه هرچه نزدیکتر میشم سرعت بهتر میشه
اون عکسها از گوشی خودمه
ببینید دوستان هرکی هرچیزی فهمید با بقیه ام در به اشتراک بذاره چیزیکه من تا حالا فهمیدم رو توضیح میدم(درست یا غلطشو نمیدونم)
[SIZE=3]
همونطور که گفته باید این خط ها رو به مودم گوشی اضافه کنیم فایل مودم نوت سه تو انجمن miui هست قسمت قرمز که مشخص کردم وقتی هیچی زیرش ننوشته یعنی نیازی نیست چیزی اضافه بشه در واقع اضافه کردن خطها از EFS_Dir دومی شروع میشه اگه ترتیب فایل مودم رو هم نگاه کنید دقیقا اینجوریه تنها مشکلی که من دارم خطای فلش زدن فایل مودم جدیده که ببینم اینجوری درست میشه یا نه
این اموزشم خیلی کمک میکنه و هم فایل اصلی مودم نوت سه رو داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی رام های بیس CM و LOS هم به راحتی قابل انجام هست ، به جای استفاده از کد جهت فعال سازی diag mode از دستورات زیر استفاده میشه :
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این خط هایی که مشخص کردید ، ربطی به فعال سازی CA برای باندهای 7و3 ندارند.
Last edited by megax; 19-03-2017 at 11:38.
دوست عزیز اگه دقت کنید من گفتم اون قسمت نیاز به اضافه کردن چیزی نیست،منظورم این بود تو مودم اصلیم بطور مثال سه تا efs_dir داریم باید اون خطهای قسمت efs_dir رو به efs_dir دومی اضافه کنی .شما تست زدین نتیجه گرفتتین؟
Sent from my Redmi Note 3
من فقط تصویر رو دیدم
فعلا از فایل qcn مودم ام بک آپ گرفتم و دارم روش تغییرات میدم ، تا الان CA_3_7_7 روی kate کار نمی کنه
متشکر.
سرعت که اگر ۱۲۰ مگابیت باشه عالیه . میشه همون دانلود ۱۲ مگ در ثانیه. با ۴جی نوت ۳ پرو من که به این سرعت نرسیدم.
البته مودم mi5 فکر میکنم از نظر سرعت از نوت ۳ پرو بهتر و جدیدتر باشه.
این تست شب گذشته
![]()
من انجامش دادم رو گوشیم، 4G+ میاد ولی هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه.
4G و 4G+ هم هی جا به جا میشن. چطور تنظیمات رو ریستور کنم به حالت قبلش؟
ویرایش: هر کی مثه من مشکل پیدا کرده گوشیش، این فایل رو restore بزنه، برمیگرده حالت قبلیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by bigbang0661; 19-03-2017 at 23:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)