سلام مبین نت fd فرقی با همراه اول میکنه توی استفاده از فیلترشکن ها و یا پایداری شبکه موقع قطع اینترنت یا دقیقا همون همراه اول هستش؟
چون شهر ما مبین نت td-lte ندارن فقط fd هستش
در کل پیشنهاد میکنید بیام سمت مبین نت؟
سلام مبین نت fd فرقی با همراه اول میکنه توی استفاده از فیلترشکن ها و یا پایداری شبکه موقع قطع اینترنت یا دقیقا همون همراه اول هستش؟
چون شهر ما مبین نت td-lte ندارن فقط fd هستش
در کل پیشنهاد میکنید بیام سمت مبین نت؟
سلام
همون همراه اول هست
در مورد همراه اول همونقدر بگم که وقتی با یکی از پرسنل اصلی پشتیبانی و مهندس شبکه شان صحبت میکردم متوجه شدم تفاوت مگابایت و مگابیت را نمیداننداونوقت بعضیها میگویند چرا همراه اول تبدیل به همراه اخر و داغان شده
![]()
اساتید من الان از ADSL شاتل ( خدا لعنتشون کنه ) استفاده میکنم 220 ایناها دارم ماهی میدم برا 190 گیگ سرعتمم 500 کیلو بایت : ))
میخوام برم LTE که گفتم ایرانسل نه اونم فقط به خاطر محدودیت زیادش برا ویـ پــ انــ و اینکه حجم زیادم نداره
دیدم مبین نت تعریفه هاش برا منی که ماهی بین 150 تا 200 گیگ مصرف دارم خوبه
دنبال مودم هستم بیارم تست بگیرم ببینم وضعیتش چیه
میخواستم بپرسم اتصال ویـ پــ انــ ها برا شما چه طوره؟ چون از همراه اول استفاده میکنه، دقیقا هم شرایط همراه اول رو داره؟ اگه همراه اول باشه من اوکیم مشکلی نیست ولی میترسم محدود تر باشه و به سختی چیزی وصل بشه
سوال بعدی اینکه پیشنهاد میشه مودم آنلاک خودم بگیرم و سیم کارت مبین نت بذارم یا که مودم لاک خود مبین نت رو بخرم ازشون؟
سوال سوم هم اینکه آنتن همراه اول رو من روی گوشی اینجا نسبتا خوب دارم، حالا ایا چون همراه اول اینجا اوکیه مبین نت هم اوکیه؟ البته که این FD حساب میشه اگه اشتباه نکنم و این یکی TDLTE
یه چیزی که دیدم چن نفر از مبین نت دارن اینجا بد میگن حجم دزدیش بود
حجم دزدی مبین نت رو من سال ها قبل شنیده بودم فک میکردم تا الان رفع شده ولی ظاهرا هنوز هست که!
Last edited by S M Λ S Ħ; 12-07-2023 at 12:24.
من چندسال هست که مبین نت دارم. بعد از اون محدودیت هایی که اعمال کردن، هر محدودیت شکنی به سختی وصل میشه و اگر هم وصل بشه آنقدر سرعت کاهش پیدا میکنه که عملا ارتباط قطع میشه ولی با اینترنت سیمکارت همراه اول مشکلی نیست.میخواستم بپرسم اتصال ویـ پــ انــ ها برا شما چه طوره؟ چون از همراه اول استفاده میکنه، دقیقا هم شرایط همراه اول رو داره؟ اگه همراه اول باشه من اوکیم مشکلی نیست ولی میترسم محدود تر باشه و به سختی چیزی وصل بشه
مبین نت رو فقط برای این نگه داشتم که چندتا سریال دانلود کنم. دوره بعدی ایرانسل رو امتحان میکنم اگر بهتر باشه مبین نت رو دیگه تمدید نمیکنم چون عملا کاربردی نیست.
درود
مبین نت به نظرم ارزش نداره
به زور یه مودم 3 میلیون تومنی لاک شده بهت تحمیل میکنن
زنگ زدم میگم اگر سرویس رو راضی نبودم 3 میلیون مودمو چیکار باید بکنم
به درد دیگه ای هم که نمیخوره ... میگه بذار دیوار بفروش اگر نخواستی
حداقل با این قیمت نباید لاک شده بفروشن .. مودم لاک همه جای دنیا ارزونه
یعنی واقعا از همراه اول و ایرانسل هم محدودیت بیشتری گذاشتن برای استفاده از فی لتر شکن ها؟
یا خداااا پس این دیگه اینترنت جهانی نداره کلا اینترنت ملی شده مبین نت :/
دوستان قند شکن ها رو مبین نت FD اوکی هست؟
Last edited by itsmemeysam; 25-07-2023 at 21:24. دليل: سوالی
مبین نت روی دکل همراه اول مطمئن نیستم سرورهاش فرق میکنه با همراه اول یا نه
ولی شکن پولی استفاده میکنم
رو همراه اول و مخابرات جواب نمیده یا سخت جواب میده ولی رو باقی اپراتورها مثل رایتل و ایرانسل و مبین نت کامل جواب میده البته بعضی شکن ها هم بهتر رو همراه اول جواب میدن و رو اونای دیگه جواب نمیدن
پینگ همراه اول و مبین نت روی fd هم فرق میکنه و مبین نت تا حدودی پینگ بهتری میده
از نظر محدودیت پورتها و اختلال و... رایتل ترکونده انگار واسه پشتیبانی شبکشون کلا اخوند استخدام کردند![]()
Last edited by NinjaLord; 04-08-2023 at 11:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)