سلام من ای پی استاتیک دارم ولی وقتی ای پی استاتیکم رو میزنم از بیرون نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم .کسی دلیلشو میدونه ؟
سلام من ای پی استاتیک دارم ولی وقتی ای پی استاتیکم رو میزنم از بیرون نمیتونم وارد تنظیمات مودم بشم .کسی دلیلشو میدونه ؟
دوستان رو كنسول natType چند ميده مبين نت ؟؟؟؟
من الان زنگ زدم پشتیبانی.
بهم گفت زمان هایی که اینترنت ملی میشه.
طرح اینترنت جیبی مبین نت یا همون fd( همون که سوییچ میکنه و همراه اول و با سیم کارت معولی هست)بهم گفت اون ملی نمیشه .جتی اگر بیابون باشم و طرح 360 رو استفاده کنم.
ایا درست گفته؟ (کاربرا تو اینستا چیز دیگه گفته بودن فکر کنم)
چون فقط به همین دلیل میخام بخرمش. (الان اینترنت رایتل دارم و بعد از فوتبال ایران انیگلیس کلا ملی شده و سایت خارجی باز نمیکنه)
بله درست گفته. من ۳۶۰ دارم و نت داخلی نمیشه.
دوستان من برا nat tape 2 ميخوام از طرح ٣٦٠ بيام رو معمولي مودمم ٦١٢ هست هر دو رو ميشه استفاده كرد زنگ زدم شركت به بهونه حا به جايي گفتم طرح رو ميخوام عوض كنم گفتن سخت قبول ميكنن
كسي قبلا اين كار رو كرده ؟
دوستان من بعد از 1 سال دوباره مودم رو راه انداختم،قبلا nat type 2 میداد،الان چرا 3 میده جدیدا؟
تازگیا اینجوری شده؟
سلام.من جدیدا مودم جیبی مبین رو خریدم.رو خود صفحه نمایش میزان مصرف رو نشون میده..
ولی من چند بار که تست کردم دیدم که داره دزدی میکنه و حجم مصرفی رو بیشتر نشون.میده.
حتی اپلود رو هم حساب کردم.ولی دیدم که حدود 10 15 درصد مصرف رو بیشتر از مقدار واقعی نشون میده.
کسی این مشکل من رو داشته /؟
چرا مبین داره دو لا پهنا حجم رو حساب میکنه ؟
از بین این دو عکس زیر کدوم ترافیک مصرفی واقعی من هست و از حجم من کم میشه ؟
چرا سایت های نیم بها رو محاسبه نمیکنه ؟
![]()
ایا نباید قاعدتا ترافیک رایگان که مربوط به سایت های داخلی هست از حجم مصرف شده کم بشه ؟
مبین اینترنت یکساله 200 گیگ رو میده 515 تومن. یه مودم یک و خورئه ایی هم به زور میکنه تو پاچت.
رایتل 100 گیگ یکساله میده 220 تومن.با سرعت بهتر و امکانات بیشتر.مودم هم نمیکنه تو پاچت.
پشتیبانی عالی تر.دزدی حجم هم نکنه و بیشتر حساب کنه.تازه سایت های داخلی رو هم واقعا نیم بها حساب میکنه.
برید رایتل بخرید.شما اشتباه منو نکنید.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)