تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 427 از 445 اولاول ... 327377417423424425426427428429430431437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,261 به 4,270 از 4441

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

دوستان آیا سیم‌کارت TDLTE مبین نت در جایی که تحت پوشش TD این شرکت نیست و صرفا 4G معمولی همراه اول هست ، رومینگ میشه روی اون شبکه یا کلا آنتن نمیده؟ فکر کنم این موضوع مربوط به طرح ۳۶۰ مبین‌نت باشه ؛ توی خود سایت مبین‌نت چیزی راجع بهش ندیدم ؛ دوستان اگه اطلاع به روزی ازش دارن بگن لطفاً.
    سوال بعدی اینکه اون بسته‌هایی که ستاره‌دار هستند و نمیشه همه جا ازشون استفاده کرد ، موقع خریدشون ، خودش با دکلی که در اون لحظه سیم‌کارت و مودم بهش وصل هستند چک می‌کنه و اگه امکان ارائه‌ش نباشه نمیزاره بخریمش؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

دوستان آیا سیم‌کارت TDLTE مبین نت در جایی که تحت پوشش TD این شرکت نیست و صرفا 4G معمولی همراه اول هست ، رومینگ میشه روی اون شبکه یا کلا آنتن نمیده؟ فکر کنم این موضوع مربوط به طرح ۳۶۰ مبین‌نت باشه ؛ توی خود سایت مبین‌نت چیزی راجع بهش ندیدم ؛ دوستان اگه اطلاع به روزی ازش دارن بگن لطفاً.
    سوال بعدی اینکه اون بسته‌هایی که ستاره‌دار هستند و نمیشه همه جا ازشون استفاده کرد ، موقع خریدشون ، خودش با دکلی که در اون لحظه سیم‌کارت و مودم بهش وصل هستند چک می‌کنه و اگه امکان ارائه‌ش نباشه نمیزاره بخریمش؟
    بله مبین نت با همون سیم کارت رومینگ میشه روی همراه اول ولی به شرط اینکه طرح 360 خریده باشی وگرنه اجازه رومینگ بهت نمیده .البته الان نمیدونم طرح 360 به مشتریان جدید میفروشه یا نه باید از خودشون بپرسی .در مورد اون طرح های ستاره دار هم اگر طرح 360 خریده باشی که اصلا نمیتونی ازش استفاده کنی فرقی هم نمیکنه به دکل مبین نت وصل باشی یا همراه اول کلا تعرفه های طرح 360 توی پنلت میاد که شامل طرح های ستاره دار نمیشه .

3. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام از ایرانسل ناراضی هستم نبودم جدیدا خیلی سرعتش پایین اومده می خوام بیام مبین نت همراه اول خیلی خوب جواب می ده سرعتش ۳۰ و خورده ای مگابیت هست سوال اول بنظرتون بیام مبین نت سوال دوم توی ایرانسل ترافیک نیم بها از ترافیک تمام بها تفکیک داده شده توی مبین نت هم هست ؟از کجا میشه فهمید نیم بها کم شده یا تمام بها ممنونم
    Last edited by xxx1360; 04-04-2022 at 20:09.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام از ایرانسل ناراضی هستم نبودم جدیدا خیلی سرعتش پایین اومده می خوام بیام مبین نت همراه اول خیلی خوب جواب می ده سرعتش ۳۰ و خورده ای مگابیت هست سوال اول بنظرتون بیام مبین نت سوال دوم توی ایرانسل ترافیک نیم بها از ترافیک تمام بها تفکیک داده شده توی مبین نت هم هست ؟از کجا میشه فهمید نیم بها کم شده یا تمام بها ممنونم
    سلام در مورد سوال اولت باید تست کنی یه مبین نت پیدا کن و تست کن ببین واست چطوریه
    در مورد سوال دومت هم بازم باید تست کنی بعضی وقتا برای من حساب نمی کنه
    ولی از کجا میشه فهمید حساب می کنه از گزینه مشخص شده

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد نیم بها، حداقل در مورد سایت من که نیم بها هست و در لیست تعرفه ترجیهی هم هست نیم بها حساب نمیکنه.

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    مبین نت هم بسلامتی تعرفه ها رو گرون کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه xxx1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام یک سوال دارم مبین نت حجم خوری هم داره

9. این کاربر از xxx1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام یک سوال دارم مبین نت حجم خوری هم داره
    سلام
    من چند ساله استفاده می‌کنم و چنین چیزی ندیدم.

11. این کاربر از armin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سلام دوستان. مودم B612 مبین نت دارم. بعضی وقتها روی 4G میمونه و دیگه 4G plus نمیشه حتی با جابجایی. آیا راهی هست که روی پلاس قفل بشه؟ ضمنا آپدیت آخر هم گرفتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان کسی میتونه تست کنه ببینه تو موبین نت پورت فورواردینگ باز هست نه پورتهای اصلی پورت های متفرقه اگر میشه تست کنید مثلا 13654 یا حالا هرچیزی باشه بدون ایپی ثابت میخواسم ببین باز هست یا نه ممنون میشم

14. این کاربر از ss_movies بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

1. mazdak89

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •