تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 388 از 445 اولاول ... 288338378384385386387388389390391392398438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,871 به 3,880 از 4442

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

نه اقا حذف نکرده و همچنان در سیمهای معمولی دو تعرفه داره یکی سرعت بالا روزانه شبانه بدن ترافیک شبانه و یکی هم باترافیک شبانه و البته سرعت 500کیلو
    قبلا که تعرفه های سیم معمولی و 360 یکی بود دو طرح شبانه سرعت بالا داشت یکی (100 گیگ روز 10 گیگ شب با سرعت بالا 1 ماهه) و اون یکی رو یادم نیست میشه اطلاع رسانی کنید.شما خودتون هم اکنون سیم معمولی دارید یا
    360
    که فعال باشه و استفاده کنید.در همین انجمن دو ستان گفتند در سیم معمولی شبانه حذف شده است.سیم 360 رو حدود 1سالی هست حذف کرده.

- - - Updated - - -

نه اقا حذف نکرده و همچنان در سیمهای معمولی دو تعرفه داره یکی سرعت بالا روزانه شبانه بدن ترافیک شبانه و یکی هم باترافیک شبانه و البته سرعت 500کیلو
    قبلا که تعرفه های سیم معمولی و 360 یکی بود دو طرح شبانه سرعت بالا داشت یکی (100 گیگ روز 10 گیگ شب با سرعت بالا 1 ماهه) و اون یکی رو یادم نیست میشه اطلاع رسانی کنید.شما خودتون هم اکنون سیم معمولی دارید یا
    360
    که فعال باشه و استفاده کنید.در همین انجمن دو ستان گفتند در سیم معمولی شبانه حذف شده است.سیم 360 رو حدود 1سالی هست حذف کرده.

2. این کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

بله کار میکنه چون پوشش شبکه خودش هست
    مثل ایرانسل که در پوشش خودش سیم معمولی روی مودم tdکار میکنه
    360بدرد کسی میخوره که تو پوشش مبین نت نیست اما فورجی همراه اول داره و دسترسی به هیچ نتی نداره و ناچار بگیره
    قیمت بسته هاش هم که سال گذشته گرون کرد و حجمو کم
    ولی این دوستمون dadadasa میگه سم کارت که 360 باشه میشه به همراه اول وصل شد و مودم مهم نیست فقط سیم کارت مهمه

4. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

360

- - - Updated - - -

360
    من 8تا سیم دارم 3تا معمولی 5تا 360 مربوط هم به زمانی هست که مودم قیمتش 140تومن بود و بنام خانواده گرفتم 2سال پیش

ی بسته 1ماهه برای تست 360فعال کردم دیدم سرعت و پینگ نوسان داره
    و در دوتا سیم که تخفیف زده بود یکی بسته 1ماهه و یکی بسته 3ماهه فعال کردم

اگر دوستی گفته حذف شده ممکنه همون 360بوده برای من کماکان تمام طرح های شبانه و سرعت بالا معمولی وجود داره

6. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

ولی این دوستمون dadadasa میگه سم کارت که 360 باشه میشه به همراه اول وصل شد و مودم مهم نیست فقط سیم کارت مهمه
    بله درست میگه اما مهم سیمکارت هم نیست در اصل اون طرح 360رومینگه که میشه رجیستر کرد به همراه

8. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

بله درست میگه اما مهم سیمکارت هم نیست در اصل اون طرح 360رومینگه که میشه رجیستر کرد به همراه
    خو میدونم ینی اگر سیم 360 رومینگ رو بزارم روی مودم airmaster که فقط از فرکانس 3500 پشتیبانی میکنه میشه باهاش جایی که مبین نت پوشش نداره از همراه اول استفاده کرد؟

10. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

برای من سیم 360 بهتر از سیم معمولی مبین نت هست.به علت های گوناگون.البته این نظر شخصی بنده هست و هر کس بسته به نیازش باید اپراتور اینترنت خود را انتخاب کند.
    اول بگم که مودم b612 رو در ابتدا با 200 گیگ روز و 400 گیگ شب با سیم 360 خریدم 346100 تومان البته مودم وایمکسم رو هم تحویل گرفتند به همین خاطر قیمت رو کمتر برام حساب کردند (اون موقع بابت سیم 360 از مشتری ها هزینه اضافی دریافت نمی کردند)
    1.هنگامیکه از سیم 360 در مودم b612 استفاده می کردم جاهایی که تحت پوشش شبکه مبین نت بودم از حالت tdd استفاده می کردم که ثبات شبکه خیلی خوب بود و وقتیکه مسافرت یا هر جایی دیگه می رفتم که شبکه خود مبین نت آنتن نمی داد مودم رو روی حالت fdd میگذاشتم و از اینترنت 4g mci استفاده می کردم.(4g همراه اول هم در اکثر نقاط ایران آنتن میده) مودم b612 با فریمور 196 رو بدون سیم کارت در دیوار 400 هزار تومان فروختم.
    2.الان حدود 4 ال 5 ماهی میشه سیم 360 مبین رو به کمک دوستان در همین انجمن در گوشیم (honor 8x) گذاشتم و از اینترنت همراه در اکثر نقاط استفاده می کنم.
    3بنده بسته 650 گیگ 1 ساله رو با مالیات میخرم 718310 هزار تومان یعنی هر گیگ 1105 تومان. کدوم اپراتور های همراه تکرار میکنم اپراتور های همراه هر گیگ رو میده 1105 تومان.سیم کارت درون گوشیم هست و همه جا اینترنت همراه دارم به قیمت هر گیگ 1105 توملن. منظورم فقط بسته های 24 ساعته اپراتور های همراه هست نه بسته های شبانه.
    4.نوسان سرعت و پینگ بالا رو هم به جز موارد معدود تا حالا تجربه نکردم.
    5.البته دو تا مشکلی که سیم کارت 360 مبین نت در گوشی داره این هست که در سرعت بالا هنگامیکه سوار ماشین هستم به نسبت سایر اپراتور های همراه سرعت دانلود و آپلود پایینتر هست این هم طبیعی هست به خاطر ماهیت سیم کارت های اینترنت ثابت.و یکی هم اینکه 3g همراه اول رو ساپورت نمیکنه.
    Last edited by dadadasa; 19-04-2020 at 18:49.

12. این کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vars1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2018

پيش فرض

من امروز زنگ زدم به نمایندگی مبین نت در شهرمون گفتن نوع مودم برای fd lte مدل utel هستش(منطقه ما تحت پوشش td مبین نیست از بد شانسی من فقط 500 متر فاصله داریم حالا نمیدونم کی تحت پوشش td هم قرار میگیرم)خواستم از دوستان بپرسم مودم utel به درد میخوره؟من با گوشی رو همراه اول تا 50 مگابیت هم میگیرم با این مودم این سرعت رو می تونم بگیرم؟اصلا مودم خوبی هست؟اصرارم روی گرفتن b612 بود دیگه نشد.دوستانی که این نوع مودم رو دارن بگن راضین یا نه.ممنون

14. این کاربر از vars1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

من امروز زنگ زدم به نمایندگی مبین نت در شهرمون گفتن نوع مودم برای fd lte مدل utel هستش(منطقه ما تحت پوشش td مبین نیست از بد شانسی من فقط 500 متر فاصله داریم حالا نمیدونم کی تحت پوشش td هم قرار میگیرم)خواستم از دوستان بپرسم مودم utel به درد میخوره؟من با گوشی رو همراه اول تا 50 مگابیت هم میگیرم با این مودم این سرعت رو می تونم بگیرم؟اصلا مودم خوبی هست؟اصرارم روی گرفتن b612 بود دیگه نشد.دوستانی که این نوع مودم رو دارن بگن راضین یا نه.ممنون
    مبین نت دیر به دیر مناطق تحت پوشش خود را توسعه می دهد.مودم utel چهار تا خروجی لن داره دو تا آنتن خارجی و مونتاژ ایران هست.مودم اینترنت ثابت که نیست مانند مودم همراه tenda 180 که اولین بار همراه اول ارایه داد و چندی پیش مبین با سیم کارت 360 به مشتری ها تحویل می داد بعد هم جمعش کرد. وب سایت utelcpe.com قسمت lte مشخصات کامل مودم هست.این قیمت 1200000 با مالیات و هزینه نصب که مبین نت بابت مودم utel و 600 گیگ روز و 600 گیگ شب از شما می خواد بگیره اصلا صرفه اقتصادی ندارد.میتونید مودم b612 رو در دیوار با سیم کارت بدون بسته بخرید. تا 500 بتونید بخرید شیرین خریدید بعد هم یک بسته 1000 گیگ 1 ساله با قیمت 850 هزار تومان بدون مالیات بخرید و استفاده کنید.مودم b612 هم خریدید نه مودم utel
    Last edited by dadadasa; 19-04-2020 at 20:32.

16. این کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vars1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2018

پيش فرض

مبین نت دیر به دیر مناطق تحت پوشش خود را توسعه می دهد.مودم utel چهار تا خروجی لن داره دو تا آنتن خارجی و مونتاژ ایران هست.مودم اینترنت ثابت که نیست مانند مودم همراه tenda 180 که اولین بار همراه اول ارایه داد و چندی پیش مبین با سیم کارت 360 به مشتری ها تحویل می داد بعد هم جمعش کرد. وب سایت utelcpe.com قسمت lte مشخصات کامل مودم هست.این قیمت 1200000 با مالیات و هزینه نصب که مبین نت بابت مودم utel و 600 گیگ روز و 600 گیگ شب از شما می خواد بگیره اصلا صرفه اقتصادی ندارد.میتونید مودم b612 رو در دیوار با سیم کارت بدون بسته بخرید. تا 500 بتونید بخرید شیرین خریدید بعد هم یک بسته 1000 گیگ 1 ساله با قیمت 850 هزار تومان بدون مالیات بخرید و استفاده کنید.مودم b612 هم خریدید نه مودم utel
    سایتی رو نمیشناسید که مودم b612 رو همراه با سیم کارت و 360 بفروشه؟نو منظورمه
    در ضمن حرفتون درسته ولی همراه اول بسته با حجم زیاد نداره نه ایرانسل نه رایتل.شبانه داره که به دردم نمیخوره.ftth و vdsl هم نمی تونم بگیرم.td ایرانسل هم دارم ولی بسته های مبین نت هم حجیم تره هم ارزون تر
    Last edited by vars1; 19-04-2020 at 20:50.

18. 2 کاربر از vars1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سایتی رو نمیشناسید که مودم b612 رو همراه با سیم کارت و 360 بفروشه؟نو منظورمه
    در ضمن حرفتون درسته ولی همراه اول بسته با حجم زیاد نداره نه ایرانسل نه رایتل.شبانه داره که به دردم نمیخوره.ftth و vdsl هم نمی تونم بگیرم.td ایرانسل هم دارم ولی بسته های مبین نت هم حجیم تره هم ارزون تر
    دیوار اصفهان تبریز و اهواز نمایندگی های مبین نت هنوز مودم b612 به صورت آکبند دارند ارسال به تمام نقاط ایران هم دارند.
    شاهین شهر اصفهان 09139300083
    اهواز.09219512978
    اهواز.09167393948
    اهواز که قید کرده مودم b612 موجود هست
    Last edited by dadadasa; 19-04-2020 at 21:29.

20. 2 کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •