تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی، صداگیر ماینر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 387 از 445 اولاول ... 287337377383384385386387388389390391397437 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,861 به 3,870 از 4442

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

درود
    باتوجه به اینکه برخی از کاربران به دلیل نداشتن اطلاعات کافی و یا غلط سهوا باعث گمراهی سایرین میشن لازم دونستم چند تا نکته رو بگم :
    برای استفاده از یک فرکانس سخت افزار ،میان افزار و سیم کارت هر سه باید از فرکانس مورد نظر پشتیبانی کنند در غیر اینصورت به هیچ عنوان امکان اتصال بر روی ان فرکانس وجود نداره.
    مبین نت در حال حاضر دو مدل مودم Air Master 3100 داره که یکی از ان ها بر روی شبکه مبین نت و دیگری بر روی شبکه همراه اول کار میکنه که این دو مدل از نظر فیزیکی کاملا شبیه به هم ولی از نظر نرم افزاری و یا شاید سخت افزاری با هم تفاوت دارند که همین مورد باعث اشتباه کاربران شده . تا به حال مودمی به جز B612 ندیدم که فرکانس های TD و FD رو به طور همزمان ساپورت کنه اگر هم چنین مودمی وجود داشته باشه به دلایل خاص به واسطه ی میان افزار از هم تفکیک شدن و جداگانه به فروش میرسن .
    انتخاب دکل با انتخاب شبکه دو چیز کاملا متفاوت هستن . انتخاب شبکه یعنی انتخاب نوع TD و یا FD و انتخاب دکل یعنی شما بین دکل هایی که در دید مودم شما هستند سوییچ کنید که در برخی فریمورها این امکان وجود داره و میشه با استفاده از این اپشن مودم رو روی دکلی که سرعت بهتر میده فیکس کرد
    دو نوع مودم air master 3100 وجود دارد air master 3100e و air master 3100v که مشخصات اون رو در گوگل میتوان جستجو البته در وب سایت های خارجی هیچ کدام شبکه fd رو ساپورت نمیکنه و مبین نت مدل 3100v رو به مشتری ها تحویل می دهد. در این مودم فقط و فقط بواسطه فریموری که مبین نت بر روی اون ریخته و سیم کارت 360 یا رومینگ همراه اول میشه از دکل های همراه اول استفاده کرد.مبین نت در ابتدا این مودم رو با سیم کارت معمولی به مشتریان تحویل می داد و فقط تحت شبکه td کار می کرد اما حالا این مودم رو با تغییر فریمور و البته سیم کارت 360 به مشتری ها تحویل می دهد و میشه برای اتصال به اینترنت از دکل های همراه اول استفاده کرد.

2. 2 کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

درود
    باتوجه به اینکه برخی از کاربران به دلیل نداشتن اطلاعات کافی و یا غلط سهوا باعث گمراهی سایرین میشن لازم دونستم چند تا نکته رو بگم :
    برای استفاده از یک فرکانس سخت افزار ،میان افزار و سیم کارت هر سه باید از فرکانس مورد نظر پشتیبانی کنند در غیر اینصورت به هیچ عنوان امکان اتصال بر روی ان فرکانس وجود نداره.
    مبین نت در حال حاضر دو مدل مودم Air Master 3100 داره که یکی از ان ها بر روی شبکه مبین نت و دیگری بر روی شبکه همراه اول کار میکنه که این دو مدل از نظر فیزیکی کاملا شبیه به هم ولی از نظر نرم افزاری و یا شاید سخت افزاری با هم تفاوت دارند که همین مورد باعث اشتباه کاربران شده . تا به حال مودمی به جز B612 ندیدم که فرکانس های TD و FD رو به طور همزمان ساپورت کنه اگر هم چنین مودمی وجود داشته باشه به دلایل خاص به واسطه ی میان افزار از هم تفکیک شدن و جداگانه به فروش میرسن .
    انتخاب دکل با انتخاب شبکه دو چیز کاملا متفاوت هستن . انتخاب شبکه یعنی انتخاب نوع TD و یا FD و انتخاب دکل یعنی شما بین دکل هایی که در دید مودم شما هستند سوییچ کنید که در برخی فریمورها این امکان وجود داره و میشه با استفاده از این اپشن مودم رو روی دکلی که سرعت بهتر میده فیکس کرد
    دو نوع مودم air master 3100 وجود دارد air master 3100e و air master 3100v که مشخصات اون رو در گوگل میتوان جستجو کرد البته در وب سایت های خارجی هیچ کدام شبکه fd رو ساپورت نمیکنه و مبین نت مدل 3100v رو به مشتری ها تحویل می دهد. در این مودم فقط و فقط بواسطه فریموری که مبین نت بر روی اون ریخته و سیم کارت 360 یا رومینگ همراه اول میشه از دکل های همراه اول استفاده کرد.مبین نت در ابتدا این مودم رو با سیم کارت معمولی به مشتریان تحویل می داد و فقط تحت مناطق خود اینترنت ثابت مبین نت کار می کرد اما حالا این مودم رو با تغییر فریمور و البته سیم کارت 360 به مشتری ها تحویل می دهد و میشه برای اتصال به اینترنت از دکل های همراه اول استفاده کرد.اینکه در این مودم مانند b612 بشه همزمان بین شبکه های td و fd حق انتخاب داشت (البته فقط و فقط بواسطه سیم کارت 360) رو باید از کسانی که به تازگی این مودم رو با طرح 600 گیگ روزانه و 600 گیگ شبانه به قیمت 999 هزار تومان (بدون هزینه مالیات نصب و سیم کارت 360) خریدند پرسید.
    Last edited by dadadasa; 18-04-2020 at 10:53.

4. این کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دو نوع مودم air master 3100 وجود دارد air master 3100e و air master 3100v که مشخصات اون رو در گوگل میتوان جستجو کرد البته در وب سایت های خارجی هیچ کدام شبکه fd رو ساپورت نمیکنه و مبین نت مدل 3100v رو به مشتری ها تحویل می دهد. در این مودم فقط و فقط بواسطه فریموری که مبین نت بر روی اون ریخته و سیم کارت 360 یا رومینگ همراه اول میشه از دکل های همراه اول استفاده کرد.مبین نت در ابتدا این مودم رو با سیم کارت معمولی به مشتریان تحویل می داد و فقط تحت مناطق خود اینترنت ثابت مبین نت کار می کرد اما حالا این مودم رو با تغییر فریمور و البته سیم کارت 360 به مشتری ها تحویل می دهد و میشه برای اتصال به اینترنت از دکل های همراه اول استفاده کرد.اینکه در این مودم مانند b612 بشه همزمان بین شبکه های td و fd حق انتخاب داشت (البته فقط و فقط بواسطه سیم کارت 360) رو باید از کسانی که به تازگی این مودم رو با طرح 600 گیگ روزانه و 600 گیگ شبانه به قیمت 999 هزار تومان (بدون هزینه مالیات نصب و سیم کارت 360) خریدند پرسید.
    مودم ایر مستر چیپ ست 3500رو ساپورت میکنه تاجای من اطلاع دارم حالا اگر در پنل مودم باند وصل شده به دکل همراه اول fdباشه
    حرف شما درسته اگر عکسی از پنل دارید قرار بدید
    یا فریمور ورژن جدید که میگید 360رو ساپورت میکنه

6. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

مودم ایر مستر چیپ ست 3500رو ساپورت میکنه تاجای من اطلاع دارم حالا اگر در پنل مودم باند وصل شده به دکل همراه اول fdباشه
    حرف شما درسته اگر عکسی از پنل دارید قرار بدید
    یا فریمور ورژن جدید که میگید 360رو ساپورت میکنه
    همانطور که در آخر پست گفتم فریمور مودم رو باید کسایی که جدیدا این مودم رو تهیه کردند در اختیار انجمن بگذارند تا شبهات بر طرف بشه. من هم اکنون سیم کارت 360 مبین نت رو در گوشیم ازش استفاده می کنم همنطور که می دونیم گوشی های موبایل فرکانس 3500/3700 رو ساپورت نمیکنه (البته بعضی ها می گویند موبایل هایی هم هستند که فرکانس های 3500/3700 رو ساپورت می کند من که اطلاعی ندارم) و فقط و فقط به خاطر ماهیت سیم کارت 360 مبین نت هست که بنده میتونم سیم کارت اینترنت ثابت رو در موبایل ازش استفاده کنم. یک مثال میزنم. (مودم GP2101 plus ایرانسل) شبکه های قابل پشتیبانی اون فقط TDD هست و فقط فرکانس های 3500/3700 رو ساپورت می کنه اما در کمال تعجب سیم کارت های معمولی ایرانسل FDD رو هم ساپورت میکنه به نظر شما علت چیست.

8. این کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

همانطور که در آخر پست گفتم فریمور مودم رو باید کسایی که جدیدا این مودم رو تهیه کردند در اختیار انجمن بگذارند تا شبهات بر طرف بشه. من هم اکنون سیم کارت 360 مبین نت رو در گوشیم ازش استفاده می کنم همنطور که می دونیم گوشی های موبایل فرکانس 3500/3700 رو ساپورت نمیکنه (البته بعضی ها می گویند موبایل هایی هم هستند که فرکانس های 3500/3700 رو ساپورت می کند من که اطلاعی ندارم) و فقط و فقط به خاطر ماهیت سیم کارت 360 مبین نت هست که بنده میتونم سیم کارت اینترنت ثابت رو در موبایل ازش استفاده کنم. یک مثال میزنم. (مودم GP2101 plus ایرانسل) شبکه های قابل پشتیبانی اون فقط TDD هست و فقط فرکانس های 3500/3700 رو ساپورت می کنه اما در کمال تعجب سیم کارت های معمولی ایرانسل FDD رو هم ساپورت میکنه به نظر شما علت چیست.
    داداش اون مودم ایرانسل که سیمfddروش کار میکنه بخاطر اینکه توی محدوده پوشش هست و روی باند 3500
    اینکه طرف روی مودم ایر مستر سیم مبین نت 360رو استفاده میکنه در پوشس tdخود مبین نت هست
    من با وجود اینکه میدونستم کار نمیکنه زنگ زدم پشتیبانی مبین نت و اونها تائید کردن که سیم 360روی مودم فقط در زمانی کار میکنه که پوشش خود مبین نت باشه نه جای که پوشش نداره و فقط 4جی همراه اول هست

10. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

داداش اون مودم ایرانسل که سیمfddروش کار میکنه بخاطر اینکه توی محدوده پوشش هست و روی باند 3500
    اینکه طرف روی مودم ایر مستر سیم مبین نت 360رو استفاده میکنه در پوشس tdخود مبین نت هست
    من با وجود اینکه میدونستم کار نمیکنه زنگ زدم پشتیبانی مبین نت و اونها تائید کردن که سیم 360روی مودم فقط در زمانی کار میکنه که پوشش خود مبین نت باشه نه جای که پوشش نداره و فقط 4جی همراه اول هست
    مزیت و برتری سیم 360 (که مبین نت 100 هزار تومان بابت اون بیشتر از مشتری می گیرد) در این هست که وقتیکه تحت پوشش شبکه مبین نت نباشی بشه به همراه اول وصل بشی و از اینترنت استفاده کنی پس اینطور که پشتیبانی مبین نت گفته مودم air master 3100v مبین نت ارزش خرید نداره (احتیاجی هم به سیم کارت 360 نداره. وقتیکه تحت پوشش شبکه مبین نت باشی با همون سیم کارت معمولی هم میتونی اینترنت داشته باشی و لزومی نداره از سیم 360 استفاده کنی و هزینه 100 هزار تومانی بیشتر بدی) وقتی ارزش خرید داره که مانند مودم b612 هنگامیکه تحت پوشش شبکه خود مبین نت نباشی از حالت fd یا رومینگ همراه اول استفاده کنی.مبین نت می خواد موجودی مودم air master 3100v رو تمام کنه و گر نه همین الان هم مودم b612 در انبارش موجود داره.همین مودم رو ایرانسل تحت عنوان tf-i60 هم اکنون در سایتش با 480 گیگ اینترنت 1 ساله در کل به قیمت 1155900 هزار تومان داره می فروشه و به راحتی هم ٱنلاک میشه و همه سیم کارت ها رو ساپورت می کنه.
    Last edited by dadadasa; 18-04-2020 at 20:22.

12. این کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2018

پيش فرض

من نفهمیدم چطور شد .اگه سیم 360 فقط جایی که خود مبین نت پوشش داشته باشه کار میده پس مزیتش نسبت به سیم معمولی چیه ؟ خو سیم معمولی هم فقط به پوشش مبین نت وصل میشه دیگه چه کاریه ادم 360 بخره ؟

14. این کاربر از morteza_mombeini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من نفهمیدم چطور شد .اگه سیم 360 فقط جایی که خود مبین نت پوشش داشته باشه کار میده پس مزیتش نسبت به سیم معمولی چیه ؟ خو سیم معمولی هم فقط به پوشش مبین نت وصل میشه دیگه چه کاریه ادم 360 بخره ؟
    بله کار میکنه چون پوشش شبکه خودش هست
    مثل ایرانسل که در پوشش خودش سیم معمولی روی مودم tdکار میکنه
    360بدرد کسی میخوره که تو پوشش مبین نت نیست اما فورجی همراه اول داره و دسترسی به هیچ نتی نداره و ناچار بگیره
    قیمت بسته هاش هم که سال گذشته گرون کرد و حجمو کم
    Last edited by ALIRK; 19-04-2020 at 13:09.

16. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

تعرفه های سیم معمولی و 360 مبین نت هیچ تفاوتی با هم ندارد به جز در دو مورد (100 گیگ 1 ماهه و 1000 گیگ 1 ساله) که در سیم کارت 360 خذف شده است.حجم بسته های 360 هم کم نشده اینترنت شبانه آن حذف شده است که بعد از آن مبین نت در سیم معمولی هم اینترنت شبانه رو حذف کرد.در کل سیم 360 بهتر از سیم معمولی هست.

18. این کاربر از dadadasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تعرفه های سیم معمولی و 360 مبین نت هیچ تفاوتی با هم ندارد به جز در دو مورد (100 گیگ 1 ماهه و 1000 گیگ 1 ساله) که در سیم کارت 360 خذف شده است.حجم بسته های 360 هم کم نشده اینترنت شبانه آن حذف شده است که بعد از آن مبین نت در سیم معمولی هم اینترنت شبانه رو حذف کرد.در کل سیم 360 بهتر از سیم معمولی هست.
    نه اقا حذف نکرده و همچنان در سیمهای معمولی دو تعرفه داره یکی سرعت بالا روزانه شبانه بدن ترافیک شبانه و یکی هم باترافیک شبانه و البته سرعت 500کیلو

20. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •