راهی وجود داره توی مودم B612 برای APN حالت IPV6 رو فعال کرد؟![]()
راهی وجود داره توی مودم B612 برای APN حالت IPV6 رو فعال کرد؟![]()
سلام
سرعت کم
قطعی بسیار بسیار زیاد
خستم کرده واقعا
و البته قیمت بالای سرویسهای پارس انلاین!
td-lte از لحاظ فرکانسی متفاوت هست با نت گوشی پس مقایسه خوبی نی بگی الان گوشی این سرعت رو میده تی دی هم سرعتش باید خوب باشه
تی دی روی دکل ها از سکتور و ... جدا هستن ربطی به انتن گوشی موبایلتون نداره
شهری و منطقه ای ک توش هستید حتی زاویه سکتور تی دی ، مودمی ک قراره بهش متصل بشید و سایر عوامل روی سرعتتون تاثیر گذارن
شما اول به دنبال ی مودم انلاک خوب باش بعدا سیمکارت از جفت اپراتور ها بگیر تست کن سیمکارت با بسته اولیه حدودا 160 هست روی مبین نت هم همین حدودا هست
اگر نیاز به گیم دارید تجربه کم تاخیر میخواید سرعت لود سایت ها براتون اهمیت داره مبین نت پیشنهاد میشه (ولی سرعتش تا 40 محدوده)
اگر نیاز به سرعت دارید پینگ براتون اهمیتی نداره ایرانسل
من خودم ایرانسل استفاده میکنم سرعتم بین 120 اوج خلوتی 80-90 مگابیت اوج شلوغی سرعتمه
ساعت 8 شب
ساعت 3 شب
![]()
ایول عجب سرعتی....
فعلا که مودم انلاک رو جور کردم سفارش دادم دو سه روز دیگه به دستم میرسه تا بعد بریم سراغ سیم کارت
درود
سیم کارت مبین نت جایی هست که بدون مودم بفروشه؟
چون خود مبین نت که میگه فقط با مودم
درود
شما تنظیم خاصی انجام دادید به این سرعت میرسید ؟
من با مودم 612 و آنلاک شده ... انگار سرعتم روی 40 مگابیت در بهترین
شرایط قفل شده و بالاتر از این نمیرسه بیشتر وقتها هم حدودا 20 تا 30 مگ هست
با اینکه مرکز شهر هم هستم و تحت پوشش کامل
ممنون
نظر خودم اینه ک مودمت تجمیع نمیزنه من سرچ زدم مدل مودمت رو چیزی نیافتم ک ببینم و مطمعن باشم دوتا باند td رو تجمیع میزنه یعنی 42+42 باشه تو تنظیمات یا استاتوس تو همچین چیزیو میبینی؟
شرایط سیگنالیت به چ شکل اول صبح هست؟
باید مطمعن باشی اول تجمیع میزنه مودمت (این احتمال هم هست ک بعضی مناطق تی دی همچنان قدیمی و تک کریر باشه اگ اینطور باشه ک کاری از دستت ساخته نیست)
اینطور ک مشخصه میگی بالاتر از 40 نمیره یعنی تجمیعی در کار نیست چون اگ باشه هرچی بهرحال اول صبح باید سرعتی بهت بالای 70 60 بده
چون برای من زمانی ک مودم استندبای هست (حالتی ک تجمیع نمیزنه ک فشار نیاد به دستگاه سرعت منم رو 30 40 هست به محظ اینک دانلود حجیم و سنگین استفاده میشه سریع باند دوم میاد تو عمل و سرعت دوبرابر الی سه برابر میشه)
و اینک من تنظیمات خاصیو اعمال نکردم
مودم cat 19 قوی هست
مبین نت هم خودش میفروشه
سرچ بزنید گوگل هم نمایندگی هست ک سیم های TD ایشو بفروشه هم FD
حتی تو دیوار
جوینده یابنده است رفیق خوبم
نظر خودم اینه ک مودمت تجمیع نمیزنه من سرچ زدم مدل مودمت رو چیزی نیافتم ک ببینم و مطمعن باشم دوتا باند td رو تجمیع میزنه یعنی 42+42 باشه تو تنظیمات یا استاتوس تو همچین چیزیو میبینی؟
شرایط سیگنالیت به چ شکل اول صبح هست؟
باید مطمعن باشی اول تجمیع میزنه مودمت (این احتمال هم هست ک بعضی مناطق تی دی همچنان قدیمی و تک کریر باشه اگ اینطور باشه ک کاری از دستت ساخته نیست)
اینطور ک مشخصه میگی بالاتر از 40 نمیره یعنی تجمیعی در کار نیست چون اگ باشه هرچی بهرحال اول صبح باید سرعتی بهت بالای 70 60 بده
چون برای من زمانی ک مودم استندبای هست (حالتی ک تجمیع نمیزنه ک فشار نیاد به دستگاه سرعت منم رو 30 40 هست به محظ اینک دانلود حجیم و سنگین استفاده میشه سریع باند دوم میاد تو عمل و سرعت دوبرابر الی سه برابر میشه)
و اینک من تنظیمات خاصیو اعمال نکردم
مودم cat 19 قوی هست
مبین نت هم خودش میفروشه
سرچ بزنید گوگل هم نمایندگی هست ک سیم های TD ایشو بفروشه هم FD
حتی تو دیوار
جوینده یابنده است رفیق خوبم
ممنون از توضیحات کامل شما
مودم بنده همان مودمی بود که ایرانسل با وایمکس تعویض کرد
مدلش Huawei B612 هست که آنلاک کردم (همان اوایل انتشار آنلاک) .. فکر کنم اشکال از Firmware باشه
که همان اوایل در همین انجمن آمد ... متاسفانه در تنظیماتش هیچ اطلاعاتی بجز اطلاعات سیگنال نیست
دقیقا مشکل به قول شما عدم تجمیع هست و ناقص بودن فریمویر چون حتی IPV6 هم درگزینه هاش نداره
باز هم ممنون بابت وقتی که گذاشتید
الان دوباره تماس گرفتم با مبین نت میگه سیم کارت بدون مودم نداریم.
سایت معتبری هم پیدا نشد گوگل:/
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)