دوستان ما شمع رو به مدت زیادی بار نکردیم برای همین باز نمیشه
البته با آچار معمولی امتحان کردیم و خیلی زور نزدیم
به نظرتون چه جوری میشه بازش کرد؟
دوستان ما شمع رو به مدت زیادی بار نکردیم برای همین باز نمیشه
البته با آچار معمولی امتحان کردیم و خیلی زور نزدیم
به نظرتون چه جوری میشه بازش کرد؟
نوشته شده توسط laser1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با آچار مخصوص باز کردن شمع امتحان کنید باز میشه.
آچار شمع
دوست عزیز احتمالا ماشین یه بار زیاد داغ شده که این اتفاق افتاده وگرنه هر چقدر هم باز نشه اون قدر سفت نمیشه. این موضوع رو روی چند تا ماشین دیدمنوشته شده توسط laser1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید از این آچار شمع های تعمیر گاهی که خیلی بزرگ و قوی هستن و یا از اون ها که سر آچار بکش میخورن استفاده کنید. البته اگه خیلی سفت نشده باشه با همین آچار شمع های معمولی هم میشه با اهرم کردن 2 تا آچار رینگی به دسته، استفاده کرد ولی احتمال شکستن دسته ی آچار شمع خیلی زیاده
من هم منظورم این وبد که از آچار شمع معمولی استفاده کردم نه این آچار بزرگ ها که تعمیر ار ها دارننوشته شده توسط amir z [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همین بریدن شمع میترسم
نگرران نباش شمع نمیبره. به نظر من آچار هم نیمخواد بخری. یه دقیقه بر یه تعمیرگاه بگو با آچارش برات باز کنه. هیچ موقع هم زیاد شمع ها رو سفت نکنیدنوشته شده توسط laser1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنوشته شده توسط laser1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطراف شمع کمی اسپری WD40 یا گازوئیل یا روغن موتور و یکی دو ساعت صبر کنین
بعد موتور رو 3 دقیقه روشن کنین و خاموش کنین
بعدش کمی یخ دذ نایلون ضیخیم بریزین و باهاش شمع رو سرد کنین
بعدش سریع بازش کنین
در سفت کردن شمع وسواس نداشته باشین . شمع باید اول با دست تا آخر بسته بشه بعدش با آچاری که دسته اش 20 سانته فقط 20 تا 30 درجه سفت بشه
مقدار دقیقش رو با آزمون و خطا باید پیدا کنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)