سلام دوستان میخاستم بدونم اینایی که یه دونه سگ میخرن یا هر حیوونی توی بزرگسالی نیاز جنسیش نیاز نیست تامین بشه ؟!
یعنی اگه نمیتونم از دو تا حیون خونگی مراقبت کنم بهتره نخرم ؟ یا اشکالی نداره ؟
سلام دوستان میخاستم بدونم اینایی که یه دونه سگ میخرن یا هر حیوونی توی بزرگسالی نیاز جنسیش نیاز نیست تامین بشه ؟!
یعنی اگه نمیتونم از دو تا حیون خونگی مراقبت کنم بهتره نخرم ؟ یا اشکالی نداره ؟
سلام والا من خیلیا رو دیدم بجای تامین نیاز جنسی میبرن پانسیون و اقیم میکنن حیوون بیچاره رو در صورتی که اون هم غریزه داره و مدل پرورشش این طوره ما چزا باید خونگیش کنیم و حبسش کنیم بعدشم اقیمش کنیم که ناله نکنه و گند نطنه همه جا !!!!!
دوست عزیز عقیم کردن حیوانات به سودشونه.
در صورت فعالیت زیاد غدد ثانویه جنسی ممکنه حیوان به عفونت غدد و افسردگی مبتلا بشه که کشندست.
همچنین باعث آلوده کردن محیط زندگی خودشون میشه و این هم بیماری زا هست.
پس نتیجه میگیریم *حیوان خانگی*نیاز به عقیم کردن داره تنها در صورتی لازم نیست که جفت داشته باشه.
Sent from my ASUS using Tapatalk
درود بر شما.
اگر امکان نگهداری از ۲ تا جفت که هیچی امکان نگهداری از توله هاشونم ندارید نیارید حیوان رو پیش خودتون.
هم خودتونو زحمت میدین هم اونارو اذیت میکنید.
یعنی بعد از عقیم سازی هیچ نیازی به جفت پیدا نمیکنه ؟
در مورد پرندگان چی ؟ مثلا اردک
در ضمن اگه ماده بود هم باید عقیم بشه ؟ دکتر باید این کارو انجام بده ؟
یعنی چی چجوری باعث الوده کردن محییط زندگیشون میشن ؟!همچنین باعث آلوده کردن محیط زندگی خودشون میشه و این هم بیماری زا هست.
خیر نیاز به جفت نداره.
پرندگان هم عقیم شدن دارن.
بله ماده هم میشه عقیم شه.
۱۰۰ درصد باید دامپزشک و جراح اینو انجام بده.
گناه دارن طفلی ها ... من خودم نزدیک 10 تا طیور دارم جفت دارن یعنی یک خروس دارن و جوجه هم دارن مشکلی ندارن فقط خروس خان جوجه هارو میکشه![]()
ترشحات جنسی هم بوی بدی دارن هم باعث افزایش باکتری و ... میشه.
اون پستانداره نه پرنده
مگه من چیز دیگه گفتم؟ :|
در مورد پستاندار دیگه :|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)