سلام ممنون میشم کرک این نرم افزار و برام بزارین
Ultimate ZIP Cracker 8.0.2.17
بدجور دنبالشم
سپاسگزارم
سلام ممنون میشم کرک این نرم افزار و برام بزارین
Ultimate ZIP Cracker 8.0.2.17
بدجور دنبالشم
سپاسگزارم
کرک اینم اگه میشه بزارین
ZIP Password Recovery Professional 7.0.0.1
ممنون
User Name : UZC-RMنوشته شده توسط riyazi85 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
License Key: 0374-56236
License Key: 0485-27398
License Key: 79687 -7c688
ممنون از زحمتت دوست عزیزنوشته شده توسط Pr0m3en [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یک مشکلس دارم ایمه که نمیدونم اینا رو کجا وارد کنم؟
اخه اول نصب یک کدی میخواد هر کدو اینا رو که میزنم خطا میزنه.چه با فاصله چه بی فاصله
ممنون میشم راهنماییم کنی
معمولا باید بری توی help و وارد کنی.نوشته شده توسط riyazi85 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعضی مواقع هم about.
من برنامه رو نصب ندارم اگه پیدا نکردی یه شات بزار راهنمائیت کنم عزیز.
اتصال اینترنتت هم موقعی که برنامه رو بالا میاری قطع کن.
با سلام من یه فایل زیپ دارم هر برنامه ای هم بگید استفاده کردم کرک شدش هم استفاده کردم نتونستم رمز فایل زیپ رو پیدا کنم راهنمایی کنید لطفا قبلا یه جا دیده بودم نوشته شده بود اگه سورسش رو پیدا کنی میتونی رمزشو پیدا کنی البته من خودم مبتدی هستم لطفا کمکم کنین نمیدونم جچوری رمزشو پیدا کنم البته خودش میگه برای دست یابی به رمز باید به این آدرس بری
http://adbon.us/op1ong
اگه واسه کسی زحمت بود لطفا اگه تونست رمز رو برام بفرسته اینم ایمیلم:sardarkurd02@gmail.com ممنون
Скачать Где ??: sad
درود
برای یک فایل نیاز به نرم افزار کرک یا حذف پسورد فایل زیپ ZIP دارم ، دوستان کسی میتونه کمک و راهنمائی کنه ؟
ZIP Password Recoveryنوشته شده توسط AFSHIN_1981 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)