با سلام .
لطفاً یک عکس از Disk management ویندوز (زمانیکه هارد اکسترنال به سیستم متصل هست) اینجا بذارید تا بهتر بتوان راهنمایی کرد .
با سلام .
لطفاً یک عکس از Disk management ویندوز (زمانیکه هارد اکسترنال به سیستم متصل هست) اینجا بذارید تا بهتر بتوان راهنمایی کرد .
اگر میشه یک عکس از دیسک منیجمنت بزارید
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
ببخشید هر کاری میکنم برای کاربرای جدید نمیشه.
اگه راه دیگه ی میتونین بگین بسیار ممنون میشم.![]()
شما عکس رو در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود کنید لینک عکس آپلود شده رو اینجا بذارید ، کار خیلی ساده ای هم هست ، بالاخره از وضعیت فعلی پارتیشنها باید یه اطلاعاتی داشته باشیم که بتونیم شما رو راهنمایی کنیم .
سلام
من هم چنین مشکلی رو دارم با این تفاوت که موقع وصل شدن چند تا تق تق میکنه و صداش در نمیاد ولی اصلا باز نمیشه. راهی هست بتونم حداقل اطلاعاتم رو بردارم ؟
عکس منیجمنت رو گزاشتم .
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی سیستم دیگه هم تست کنید و از سلامتی کابل و کانکتورها هم مطمئن بشید . اگر مشکل همچنان برقرار هست ارسال کنید به مراکز و کلینیکهای تخصصی جهت تعمیر و بازیابی اطلاعات .
سلام
ممنون .
آیا راهی هست که خودم بتونم انجام بدم ؟
سلام دوستان
من یه هارد اکسترنال 1 ترابایت سیلیکون پاور دارم چند وقت پیش یکی از دوستان وقتی وصلش میکنه به سیستمش یه پیغام میده و اون هم بدون اینکه بخونه اوکی میکنه و الان مشکل اینجاست که وقتی هارد رو به سیسم وصل میکنم پشت سر هم صدای وصل شده به USB میاد ولی هارد به هیچ عنوان نمایش داده نمیشه نه آیکون در my computer و نه در disk management هیچ اثری از هارد وجود نداره
ممنون میشم راه حلی بهم بدین
البته از اکثر نر افزار های ریکاوری و مجیک هم استفاده کردم ولی اصلا هارد شناسایی نمیشه
سلام دوستان
من یک هارد اکسترنال 1 ترابایت سیلیکون پاور دارم که چند وقت پیش یکی از دوستان وقتی وصلش میکنه به سیستم یه پیغام میده و اون هم بدن اینکه بخونه اوکی میکنه و از اون لحظه به بعد هارد به هیچ عنوان نمایش داده نمیشه فقط زمانیکه وصلش میکنم صدای وصل شدنش به یو اس بی هر چند لحظه میاد
برنامه های زیادی هم برای پیدا کردنش استفاده کردم ولی به کل هیچی نمایش داده نمیشه
ممنون از شما
دوستان تو این موارد حتما عکس از دیسک منیجمنت بذارید تا ببینیم هارد در چه وضعیتی است بعد ممکنه بشه کاری کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)