ممنون از همه دوستان که در این بحث شرکت کردن
بعله چیزی که واضح هست چیز بدر بخوری در نت وجود نداره. آخر همه شون دوباره برگشت به حالت اول هست حالا ممکنه سرعت این بازگشت کند باشه ولی باز هم برمیگرده.
مورد بعدی اینه که این بد افزار نه تنها در ویندوز بلکه در اندورید لینوکس و سیستم عامل مک هم قرار میگیره و باعث بهم ریختن سیستم میشه
الان من این بد افزار رو هم در ویندوز هم در اوبونتو دیدم البته در ویندوز بیشتر خودش رو نشون میده یا مثلا خودش رو روی سیستم یوزر نصب میکنه اما روی اوبونتو کمی این سرعت کند هست اما بلاخره چیزی که آخر همه اونها عاید کاربر میشه همین بد افزار هست
من حتی به این فکر کرده بودم که شاید سرور های آی اس پی ها ویروسی شده باشه یا این ویروس داخل مودم میشینه یعنی نصب میشه چون به نام dns داره فعالیت میکنه.
اینجا دور هم جمع شدیم که بهترین و کامل ترین آموزش رو بدست بیاریم.
چیزی که زیاد هست آموزش برای از بین بردن بد افزارها اما چیزی که توی بیشترشون وجود داره معرفی یا استفاده از یک آنتی ویروس یا انتی اسپای هست که اون هم بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا حل مشکل.
الان دقیقا به تنها چیزی که دوست ندارم فکر کنم یک بد افزار Cross platform هستش
امیدوارم منشا آلودگی از جای دیگه باشه .
به هر حال ، بنده چند هفته قبل به این شبه بد افزار مبتلا شدم . چند روزی به شدت پیگیر و کلافه بودم و هر چی راه امتحان میکردم به در بسته می خورد . به صورت اتفاقی متوجه یه ایراد توی درایور های وایرلس ویندوزم شدم و پس از حذف درایور و اعمال DNS های OpenDNS متوجه شدم تبلیغات نمایش داده نمیشن !
قبل از رفع آلودگی نکات زیادی رو بررسی کردم ، دقیقا اتفاقاتی که افتاد :
1 - هیچکدام از آنتی ویروس ها چیزی رو شناسایی نکردند .
2 - از Comodo در حالت Paranoid کمک گرفتم و تمامی Process هایی که از لحظه ی اجرای مرورگر تا نشون دادن تبلیغات رو بهشون اخطار نشون میداد تک تک بررسی کردم . اونجا هم چیزی نبود
3 - تبلیغات هیچ ارتباطی به افزونه ندارند ! جالبه توی Microsoft Edge هم که افزونه نمی خورده هم تبلیغات نمایش داده میشدن .
4 - این احتمال رو در نظر گرفتم که یکی از سایت هایی که بازدید می کنم به بد افزار آلوده شده . لذا پس از حذف کوکی ها و ریست کلی مرورگر ، یه تست انجام دادم : رفتم سایت Bitdefender.com و چند بار صفحه رو refresh کردم . پس از چند بار refresh تبلیغات اومدن ! پس نمی شه گفت سایت آلوده ای رو بازدید کردم
5 - تبلیغات حتی در Sandbox هم نمایش داده میشدن .
این اتفاقات باعث شده بود به شدت عصبی و کلافه بشم و اولین فکری که بعد از رفع آلودگی به ذهنم رسید این بود که DNS ها آلوده شدند و فورا رفتم سراغ تنظیمات روتر و DNS هارو تعویض کردم . اما چند روز که گذشت گفتم شاید آلودگی درون رایانه بوده و ضد بد افزار پاکش کرده ولی اثراتش پاک نشده .
الان که بحث آلودگی Mac و Linux به این بد افزار پیش اومد دوباره ذهنم داره میره سمت DNS ها
-------------------------------
به هر حال تعویض DNS ها در روتر ضرری نداره . برای روتر های TP-Link بنده گذاشتم دوستان تست کنند اگر جواب داد و شر این ویروس کنده شد برای سایر روترها هم جمع آوری بشه :
عکس :

از قسمت Interface >>> Lan رو انتخاب کنین . سپس از DHCP Table اونجایی که علامت 1 زدم شما MAC Address دستگاه فعلیتونو انتخاب می کنین .( نکته برای دوستانی که نمی دونن Mac Address رو از کجا پیدا کنند ، دستور ipconfig /all رو وارد کنین و کانکشن فعلیتون رو از لیست پیدا کنین ، یه Physical Address داره که همون MAC Address هستش ) پس از این کار شما اتوماتیک IP هم IP فعلی شما انتخاب میشه .
از قسمت DNS Relay که با 2 علامت زدم ، Use User Discovered DNS Server only رو انتخاب می کنین .
از قسمت primary DNS server و Secondary DNS Server سرور های DNS رو وارد می کنین . من توی عکس سرور های OpenDNS رو وارد کردم . شما هم اگر دوست داشتین از این سرور ها استفاده کنین .
از قسمت 4 یعنی Status رو بزارین روی Static .
سپس سیو کنین و دستورات زیر رو توی run بزنین :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید