با سلام
من یک تدوینگر حرفه ای و نویسنده کتاب Edius Pro هستم، سالهاست که به تدوینگران و علاقمندان حرفة مونتاژ در صدا و سیما آموزش میدهم، از جمله به مشهورترین تدوینگران صدا و سیما تدوین دیجیتال را آموزش داده ام و حالا مایلم که آموخته هایم را با شما شریک شوم. من دوست دارم تمام تجارب خود در زمینه تدوین فیلم، ویدیو و کامپیوتر را در اختیار شما بگذارم. شما نیز متقابلا سعی کنید آموخته های خود را در اختیار من بگذارید، زیرا من همواره محتاج یادگیری هستم و اطمینان دارم که چیزهای زیادی را از شما یاد خواهم گرفت. در اینجا از همه تدوینگران حرفه ای دعوت میکنم که در گفتگوهای تخصصی و پرسش ها و پاسخ های این انجمن مشارکت کنند.
اگر شما در مورد نرم افزار ادیوس پرو سوالاتی دارید و به دنبال پاسخ آن هستید، کافیست که وارد محیط نرم افزار Edius Pro شده و نشانگر ماوس را بر روی هر چیزی که دلتان میخواهد مثل دکمه ها، ابزارها یا منوهای آن قرار دهید تا نام آن ظاهر شود، سپس درباره آن سوال کنید تا پاسخ آن را در اینجا بگیرید. از همه دوستان تقاضا می کنم که سوالات خود را در سطح حرفه ای مطرح کنند (و نه سطحی و ابتدایی) در غیر این صورت ممکن است انگیزه خود را از دست داده و از سویی دیگر به دلیل مشغله کاری که دارم، هر روز نتوانم وارد این انجمن شوم. به بیانی دیگر باید بگویم که اگر شما فعال، پر انرژی و حرفه ای مشارکت کرده و سوال کنید، من نیز به وجد آمده و سعی خواهم کرد که اوقات بیشتری را برای این انجمن بگذارم و به سوالات شما پاسخ بدهم، حتی اگر سخت درگیر تدوین فیلم یا برنامه تلویزیونی خود باشم. در غیر این صورت، مهمان کوتاه مدت شما خواهم بود. موفق باشید
چهار شنبه 1394/5/28