احتمال 99 درصد جدی عزیز
الان اصلا زمان مناسبی برای خرید ماشین صفر نیستش . طبق چیزی که دوستمون گفتن راحت پول رو پس انداز کنید و با سودش رفت و آمد کنید تا بازار به ثبات برسه .
من فکر می کنم در آینده ای نزدیک ، یا تا آبان و آذر و یا تا آخر سال یعنی بهمن یه خبر هایی بشه و اگر هم آدم بخواد ماشین بخره حداکثر تا بهمن قیمت ها به خوبی پایین میادش.
تو هیمن زمان کمی که از توافق گذشته قیمت ها تغییرات زیادی داشته ، خاطرم هست این 3-4 ماهه من مدام داشتم قیمت ها رو چک می کردم ، برای مثال پژو 405 SLX حدود 31 تومن بودش ، الان رسیده به 29 ! ، یا GLX که 29 بوده و الان شده نزدیکه 28 .
L90 مدل E1 حدود 36-37 بوده ، الان رسیده به 34 و 200 .
رانا از حدود 32 و نیم ( 33 ) رسیده به 30 میلیون و 900 و ماشین های چینی هم که 10-15 درصد بعضی هاشون اومده پایین.
منم خودم قصد تعویض ماشین رو داشتم و دارم ( الان 3-4 ماه هستش ) خب 3-4 ماه پیش که اصلا پولم کافی نبود ، الان کم کم داره جور می شه و با این وضعیتی که خدمتت گفتم دوست دارم صبر کنم حالا یا تا آبان و یا تا بهمن . مطمئنم خودرو ساز های داخلی حداقل از نظر قیمت کمی قیمت ها رو متعادل تر خواهند کرد چون مردم اصلا از خرید استقبال نکردن این چند وقته و همه دست نگه داشتند.
+
راستی منم این چند وقته با بودجه ای نزدیک چیزی که شما گفتی تحقیق زیاد داشتم ، بهترین هایی که به ذهنم می رسه و پرس و جو کردم ، ال 90 و 206 صندوقدار V8 هستش . اون 315 هم اصلا با تغییراتی که بازار خواهد داشت اصلا به سمتش نرید ، و فقط ظاهر خوبی داره و کیفیت متاسفانه خیر .
موفق باشید