دوستان یه سوال: آیا با داشتن نسخه ی 7 اورجینال هم میشه رایگان به 10 آپدیت کرد؟ بعدن پول نمی خواد؟
دوستان یه سوال: آیا با داشتن نسخه ی 7 اورجینال هم میشه رایگان به 10 آپدیت کرد؟ بعدن پول نمی خواد؟
آیا میشه آپدیت های که روی سیستم خودم دارم روی فلش بریزم و برای کسی ببرم؟
این نسخه از ویندوز زدم تا الا هم خیلی عالی و بدون ایراد کار کرده ولی انقدر نسخه اصل اصل کردید که منو هم به....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا این نسخه که من دانلود کردم خیلی راحت هم اکتیو شد!! و اینقدر هم اپدیت کردم!!! اینم یه چنتا عکس!!
حالا اگه این نسخه کامل نیست یا ایراد داره و اپدیت نمیاد براش بگید تا یکی دیگه دانلود کنیم
سلام
اگه نصب کردیم مثلا بعد یک سال دوباره نیاز به کرک نداره؟؟؟؟اخه شنیدم یه چیزی در این مورد بعدش قاطی کردم نفهمیدم چی شد.....
سلام ویندوز من 8.1 اورجینال بود که اپدیت کردم یک سوالی مونده برام اگر این 1 سال که گفته فری بگذره شامل هم اپدیت ویندوز هم اپگرید میشه یا فقط اپگرید یعنی من میتونم اگر ویندوزم را عوض نکنک بعد از یکسال اپدیت های جدید 10 را بگیرم؟
اگر سرویس پک یک باشه اره هیچ مشکلی نداره.نوشته شده توسط Artam01 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینطور که تو سایت ها نوشته شده به مدت یک سال رایگان هست بعد از اون باید اکتیو بشهنوشته شده توسط maziar205 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز بد ترجمه شدهنوشته شده توسط portal [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا سال اول آپگرید رایگان هست . نه آپگرید برای یک سال رایگانه ! ( یعنی چی ؟ الان میگم ! )
یعنی شما تا یه سال دیگه ( 2016/07/29 ) اگر ویندوزتون رو به 10 آپگرید کردین که می تونین مادام العمر استفاده کنین .
اگر به عنوان مثال به سرتون زد سال 2017 کامپیوتر دارای ویندوز 7 یا 8 یا 8.1 خودتون رو به 10 آپگرید کنین ، دیگه رایگان نیست و باید بخرین
مایکروسافت در ارتباط با این مسئله در این صفحه به صورت کامل توضیح داده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Public Enemy; 01-08-2015 at 22:05.
با سلام .
عزیزان یه زحمتی بکشین برای صرفه جویی در حجم دانلود نسخه های ESD رو هم قرار بدین .
با تشکر
آخه من موندم مگر ویندوز 10 چقدر پایداره که مادام العمر می خواد سرویس رایگان هم بده! این مایکروسافت هم یه چیزیش می شه ها فقط جو الکی می ده...نوشته شده توسط hayyan71 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)