یعنی چی که شهباززاده نیست؟ مگه میشه؟ نه نمیشه....نوشته شده توسط XENON24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلعه نوعی عجب تاکتیکی اتخاذ کرده
یعنی چی که شهباززاده نیست؟ مگه میشه؟ نه نمیشه....نوشته شده توسط XENON24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قلعه نوعی عجب تاکتیکی اتخاذ کرده
خدا به خیر کنه با این ترکیب ! الان مثلا می خواد روی انگیزه برهانی حساب باز کنه ؟ برزای رو گذاشته بیرون بشه تعویض طلایی دوباره ؟ خرسندنیا چرا تو زمینه ؟ 3 تا هافبک دفاعی ؟ اگه قرار به سانتر کردن خسرو باشه کی می خواد هد بزنه؟ آرش ؟
عجب تیم وحشی ایی ساخته پرویز مظلومی
دمت گرم اقای مظلومی
شهباز مصدومهیعنی چی که شهباززاده نیست؟ مگه میشه؟ نه نمیشه....
پ.ن1:
پ.ن2:داوری چقدر بد بود؟
چند سالی بود غیر از فغانی یه همچین قضلوت بدی از داور ایرانی ندیده بودم
Last edited by bleu2u4u; 07-08-2015 at 20:44.
ترکیب رو دیدم گفتم بدون شهبازاده و کرار استقلال به مشکل می خوره ولی ظاهرا امسال استقلال خیلی بازیکن داره
امروز توی یه لحظاتی دیدم حتی نزدیک به دو دقیقه پشت سر هم توپ دست بازیکنای استقلال بود و داشتن با هم پاسکاری می کردن!
توی لیگ ایران سه چهار تا پاس هم پشت سر هم بدی خیلی شاهکاره
امسال به این تیم خیلی امیدوارم و حتی اگه قهرمان هم نشه حداقل از بازیکنا جوون بیشتر استفاده شده که سال ها می تونن توی تیم باشن
کلا تیم خیلی خوب و کامل به نظر می رسه
شکست ملوان و ادامه صدرنشینی !
مرسی از تک تک بچه ها و پرویزخان...نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم.حاج محمدی تو دفاع عالی بود ،روزبه و خسرو هم خوب بودن برخلاف انتظارم! جابر انصاری به خوبی بازی اول نبود، با اضافه شدن سجاد و پروپجیچ مشکل خط حمله حل میشه ....
راستی هر 3 استقلال این هفته برن و پرچم بدجور بالاست...!!
حالا زود این حرف ! ولی من قبل از انتخاب سرمربی گفتم که بعد از منصوریان ، مظلومی بهترین گزینست . گفتم مربی خارجی هم اصلا بدرد استقلال نمیخوره ، حالا میخواد بهترین مربی جهان باشه .
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
تبریک میگم
بعد دو سال بالاخره عروسی تو کوچه ما هم اومد دیگه خسته شده بودیم از پرس نکردن ایستا بازی کردنو کم تحرکی هافبکها استفاده از مهاجمان تخریبی که بازیو زشت میکردن
نقطه قوت استقلال میدون دادن به جوونهاست این روزبه چشمی خیلی خوبه تصورشم نمیکردم اینطوری باشه دقیقا کپی جواد نکونام توی پاس بازی میکنه در کنار بازیخونی خوبش رو به جلو هم خوب بازی میکنه و منطقه بازیو به خوبی عوض میکنه همین بازی خوبش دست ابراهیمیو باز گذاشته که امید راحتتر هرکاری که میخواد بکنه....انصافا روزبه و امید باهم خیلی خوب وسطو جمع کرده بودن
محسن کریمی بازیکنیه که استقلال سالها کمبودشو احساس میکرد یه بازیکن سرعتی و تکنیکی البته برزای و رمضانی هم عالین
مشکل اصلیمون در دفاع هستش باید روش کار بشه نقطه ضعفمون دفاع راسته خرسندنیا یه هافبک دفاعی چپ پاست استفاده ازش در اون پست یعنی داریم ده نفره بازی میکنیم
با وجود حنیف و حاج محمدی همه چی حل میشه
حاج محمدی منو یاد منتظری میندازه اصلا زیرتوپ زن نیست
همه خریدامون عالی بودن
بعد مدتها یه دفاع چپ خوب داریم که میشه روش حساب کرد
البته این تیم هنوز کار داره باید یعقوب و ریوالدو فخرالدینی و حنیف به شرایط بازی کردن برسن
خدایی خیلی بازیکن داریم انتخاب کردنشون سخته وینگر یعقوب کریمی محسن کریمی برزای انصاری رمضانیو داریم که از اینا 3تاشون باید نیمکت بشینند
یا بازیکنایی مثل ریوالدو و پروپیچ هم هستند که گویا بازیکنای با کیفیتی هستند و نمیشه نیمکت نشینشون کرد
تفاوت خیلی زیادی بین تیم اول و دوممون نیست
تیم اول
......................................... رحمتی ......................................
مجیدی ................. حاج محمدی ........... حنیف .... ......... حیدری
........................... چشمی ............... ابراهیمی .......................
کریمی ................................. کرار ............................... انصاری
....................................... شهباززاده ....................................
تیم دوم
......................................... طالبلو ......................................
یعقوب ................. حنیف .. ........... مگویان ............ فخرالدینی
............................ ریوالدو ................. خرسندنیا ..................
رمضانی .......................... محسن کریمی ........................... برزای
........................................... پروپیچ ......................................
ی مدتی بود که اصلا حوصله تماشای بازی های لیگ ایران رو نداشتم حتی تیم استقلال رو ولی الان همش دارم لحظه شماری میکنم تا هفته بعدی شروع بشه .... واقعا بازی با کیفیتی انجام میده این استقلال .... خدا کنه تا آخرش همینجوری باشن.
جای همه عزیزان خالی - دیروز استادیوم بودم و با تاخیر چند دقیقه ای رسیدیم که به همین خاطر یه سری از بازیکن ها برامون ناشناس بودن!!!
خودمم فک نمیکردم چنین بازی از استقلال ببینم . جوانی و انگیزه برگ برنده استقلال در این فصله .
کل تیم خوب بود در کل . سهل انگاری و کم دقتی جابر انصاری در تغذیه مهاجمین به نظرم تنها مشکل تیم بود . اگر دقت میکرد فرصتهای بیشتری میتونستیم داشته باشیم .
روزبه چشمی واقعا بازیکن پخته و قابل اعتمادی نشون داد . ریوالدو در دقایق کمی که بازی کرد نشون داد اگه بهش میدون بدن میتونه در حد جانواریو خودشو نشون بده.
تعریفات زیادی هم از پروپیچ شنیدم . امیدوارم در حد خودش به درد تیم بخوره و بتونهه با سجاد یه زوج خطرناک تشکیل بدن و به هیچ تیمی رحم نکن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)