سال جدید رو به همه دوستان تبریک میگم.
امیدوارم همه دوستان در سال جدید سلامت باشند و به همراه یک چیب پر پول از زندگی لذت ببرند.
+
گرچه دیر رسیدم ولی مهم اینه که قبل 13 به در رسیدم
سال جدید رو به همه دوستان تبریک میگم.
امیدوارم همه دوستان در سال جدید سلامت باشند و به همراه یک چیب پر پول از زندگی لذت ببرند.
+
گرچه دیر رسیدم ولی مهم اینه که قبل 13 به در رسیدم
من هم جا داره تبریک بگم و ارزو کنم هر روزتون بهتر ازدیروزتون باشه تو این سال و غم وغصه وبیماری نداشته باشین
sent from my android phone
سال نو مبارک عزیزان
بهارتان زیبا
قلب هایتان صورتی
رگ هایتان سبز
و وجودتان پر از مهر باد!
تبریکات و آرزوی سلامتی فراوان برای تمای دوستان دارم.
با درود بر تمامی كاربران عزيز و دوستان گرامی
سال نو، سال جديد رو به همه شما تبريك میگم و اميدوارم كه سال خوبی رو در پيش رو داشته باشيد...
.. سال-ی كه به دور از غم و نزديك به شادی باشه... هميشه سلامت باشيد و قدرتمند... اميدوارم كه سال 1394 يك سال عالی برای شما باشه، سالی پر از موفقيت... همراه با اوقات خوب در كنار خانواده و دوستان باشه.
اگر از كسی ناراحت هستيد، دل-تون شكسته و يا از چيزی ناراحت هستيد، در همين روزهای عيد ببخشيد، فراموش كنيد و خوشحال باشيد... چرا كه در اين دنيا هيچ چيز جای محبت و عشق رو نمیگيره و سعی كنيد كه هميشه، آدم خوبی چه از ديد خود-تون، و يا چه از ديد ديگران باشيد... و از زندگی لذت ببريد!
.. و فراموش نكنيد كه امسال، سال گوسفند هم هست!
خدا پشت و پناه-تون باشه...
.. تا بعد!
Last edited by - Saman -; 30-03-2015 at 19:55.
امسال سال منه...
عیدتو مبارک
آقا گرگه اول سالی لباس بع بعی ها رو پوشیده
منم که از اون بع بعی شیطونک ها...
آقا گرگه هم سمج...
من آقا گرگ رو دوست دارم به خدا...
نه اینکه چون میخواد منو بخوره چون شبیه یه بره مهربون با دندونای تیزه...
دوست دارم آقا گرگه...عیدت مبارک
درسته که این سالها نوروز طعم و بوی گذشته رو نداره، اما ما باز هم اون رو جشن میگیریم و می دونیم که نوروزی که در آن همهی ایران جشن خواهند گرفت چندان دور نیست.
نوروز مبارک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)