احتمالا شما روی یک ویندوز کرک شده نصب کردید.اگه این مشکل وجود داشته باشه که ترفند بدی زده مایکروسافت.یعنی اگه قرار باشه که مبنا رو روی ویندوز اولیه بذاره که دیگه فرقی نداره با آپدیت نسخه آزمایشی به ویندوز 10 رسیدیم یا با نصب نسخه کامل روی 7-8.1.در هر حال سخه های کرکی اکتیو نمیشه.
البته من 8.1 رو نصب کردم و بدون کرک کردن،ویندوز 10 رو ریختم اما هنوز به 10240 نتونستم برم.
من مشکلی ندارم با اکتیو ویندوز از بیلد 10159 که فایل ISO دریافت کردم تا الان اپدیت کردم اکتیو و ایرادی نگرفته ! به عنوان اینسایدر تو اکانت دیدم ثبت شده !
پس امکان اینکه من در اخر بهم یک سال رایگان بده هست ؟
این پیج رو بخونین :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی قسمت Important notes دقت کنین :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نوشته که اگر بخواین 10240 رو فعال کنین ، باید نسخه ای از ویندوز رو داشته باشین که داشته باشین که معتبر و فعال باشه و اشاره کرده 7/8/8.1 یا 10 Inisder preview .
توی خطوط بعدی هم خیلی تاکید کرده که برای بار اول قراره این بیلد رو نصب می کنین ، آپگرید کنین و از طریق نصب به صورت Clean در بار اول اقدام به نصب فعال نمیشه .
برخی دوستان Insider ای هم که اگر بگردین متوجه میشین بدون اشکال تونستن اکتیو کنند .
در ضمن ویندوز بنده هم کرک نشده بوده . فعالسازی در بیلد 10240 براساس نسخه ی ویندوز قبلی کار می کنه . یعنی اگر ویندوز قبل از آپگرید لایسنس قانونی داشت ( طبق تعریف مایکروسافت شامل ویندوز 7/8/8.1 و نسخه های Insider preview که فعال شدند ) پس این بیلد هم باید فعال شه
در ارتباط با زمان : تا زمانی که Insider بمونین می تونین به رایگان از ویندوز استفاده کنین تقریبا محدودیت زمانی براش تعریف نشده
اگر بخواین از پروژه Insider بیرون بیاین باید لایسنس قانونی تهیه کنین
اگرم ویندوز 7/8/8.1 اورجینال داشته باشین ، می تونین به رایگان و بدون محدودیت زمانی از ویندوز 10 استفاده کنین ( آپگرید یک ساله منظور این بود که فقط در سال اول آپگرید رایگان امکانپذیره . یعنی اگه ویندوز اورجینال داشتین و تا 2016/7/29 به ویندوز 10 آپگرید کردین که واسه همیشه فعال می مونه ، اگر تا اون موقع فعال نکردین دیگه باید ویندوز 10 رو خریداری کنین )