با سلام
متن برنامه چند تا بازی ساده رو می خواستم
کسی داره
با سلام
متن برنامه چند تا بازی ساده رو می خواستم
کسی داره
برنامه ی گرافیکی ساخت پرچم کشورهارو دارید؟!؟
یا میتونید کمکی در این مورد بهم بکنید؟!؟!؟!
سلام:
وتشکر از دوستان خصوصا ً جناب تکنیک برتر بخاطر آیکونهاشون که خیلی کارو راه انداخت.
البته از کنترل تشکر هم استفاده کردم.
میخواستم ببینم از دوستان کسی آیکونهای ویندوزهای جدید مثل ویستا و ویندوز هفت رو داره!
بیشتر دنبال آیکونهای نرم افزارشم!مثل آیکونهای موجود در نوار ابزار و ....برای ساخت یه برنامه با #C میخوام ممنون میشم لینکشو برام بگذارید!
تو نت سرچ کردم چیز خوبی گیرم نیومد.
آقایان خانم ها با عرض شرمنده گی نمیدونستم کجا اینو بگم مجبور شدم اینجا بگم جوابشو fast میخوام -
من یه جا میخوام ثبت نام کنم بعد یه جا ای سوال رو میپرسه ( Bist du ein Bot? (Tippe nein in das Feld
نمیدونم زبانش چیه !!! اگه میشه بهم بگین جوابش چی میشه بنویسم عضویت بگیرم - مرسی
سلام اين زبان الماني هست و يعني
شما يك ربات هستيد؟ تايپ كنيد نخير در اين فيلد يا جا
در جواب بنويسيد nein
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Last edited by niegrau; 28-12-2012 at 01:18.
سلام من این تا بستون تونستم تقریبا c++رو در حدی که یه نفر که لیسانس کامپیوتر داره یاد بگیرم حالا میخواهم زبانی رو شروع کنم که بتونم بهش گرافیک بدم و برنامه هایی که محیط شون گرافیکی هست رو یاد بگیرم چیکار باید بکنم زبون خاصی داره اصلا چیزی درموردش نمیدونم لطفا راهنماییم کنید
با همون ++c و Qt میتونید گرافیکی کار کنید. (کتابخانه های دیگرری هم هست ولی Qt بهتره)
اما به نظر من برای این کار از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا JAVA استفاده کنید بهتره.
بسیا عالی بود خیلی دنبالش گشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)