سلام این اصلاح رجیستریو میشه یکم بیشتر توضیح بدین وسترن المنت دارم شدیدا به این روش نیازمندم.
سلام این اصلاح رجیستریو میشه یکم بیشتر توضیح بدین وسترن المنت دارم شدیدا به این روش نیازمندم.
مثل اینکه لینک تغییر کرده بود . لینک جدید روش اصلاح رجیستری :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون روش Global Setting رو انجام بدید .
داداش طبق دستور شماره 3 رو میخوام انجام بدم اجازه ساختن کلیده جدید بنامه HubGرو نمیده چون همچین کلیدی وجود داره.
Type HubG for the name of the new key, and then press ENTER.
Last edited by ارمین800; 18-07-2016 at 19:19.
کلا تو این هاردا موتوره هارد خاموش بشه یعنی وقتی دست میذارم رو هارد هیچ لرزشی نباشه ولی چراغش چشمک بزنه از یو اس بی بکشم مشکل نداره؟
یه روش دیگه هم اینه که برنامه USB Safely Remove رو نصب کنید
بعد در تنظیمات برنامه تیک مربوط به خاموش شدن دستگاه پس از ریمو رو بزنید.
حجم برنامه هم خیلی کمه. تازه می تونید اگه دستگاه رو ریمو کردین و کلا خاموش شد بدون قطع و وصل کردن USB دوباره دستگاه رو به سیستم متصل کنید.
ممنون اره هاردو از لرزش میندازه ولی چراغش همچنان چشمک میزنه.یعنی با اینکه چراغش چشمک زنه هارد خاموشه و میشه با خیال راحت از یو اس بی درش اورد؟
اشتباه شد،لطفا حذف بشه...
Last edited by inceptro; 18-07-2016 at 22:22.
در عکسی که گذاشتید کلید HubG از قبل وجود داشته و نیازی نیست مرحله چهار رو تکرار کنید . شما این کلید رو انتخاب کنید و مراحل پنج به بعد رو انجام بدید .
چراغ چشمک بزنه یعنی به حالت standby رفته و بطور کامل power off نشده .
پیشنهاد میکنم تنظیمات رجیستری رو روی ویندوز دیگه (یه سیستم دیگه) اجرا کنید و اگر جواب داد بنظر میرسه مشکل از ویندوز باشه . چون من قبلاً تست کردم و مشکلی نداشت .
داداش من یه تست زدم. زمانیکه اون کلیدو. توی رجیستری نمیسازم. وقتی هاردو ایجکت میکنم هارد لرزش داره و چراغش یه سره روشنه. ولی میزنه الان در اوردنه هارد ایمن است. ولی زمانیکه اون کلیدو میسازم وضعیت فرق میکنه. اینبار میگه ایجیکت کردنه هارد ایمن است و حوده هارد لرزش نداره و چراغش بحالت چشمک زن در میاد.فکر کنم کلا به حالت استند بای میره و هارد کامل خاموش نمیشه. رویه سون تست زدم. حالا شما هم وقت کردی یه تست محض اطمینان بزن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)