خسته نباشی ! آقا با احساساتم بازی شدنوشته شده توسط S.R Download [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم این پروژه ات موفق بشه
خسته نباشی ! آقا با احساساتم بازی شدنوشته شده توسط S.R Download [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت برم دمت گرمخسته نباشی ! آقا با احساساتم بازی شد
چشم حتمااینفه دیگه بکاپ بگیر
اینم تصاویر جدید از محیط جدید بازی:
به بازی یه نوع آیتم به اسم Orb اضافه کردم که با خریدش بهتون قابلیت های مختلفی میده
اینم عکس Boss آخر قسمت اول بازی :
که اگه بکشینش بهتون قدرتمند ترین Orb بازی رو میده :
این باس قابلیت Co Op نداره ولی قول میدم 100 % تو یه آپدیت بهش اضافه کنم ( آخه هنوز درگیر قسمت PVP هستم وقت نمیکنم Co Op بزارم )
یه پیشنهادی بدم ... از اونجا که مخاطبان احتمالی بازی ، قشر کم سن و سال جامعه هستند ، ترجیها متن ها در بازی فارسی باشند
خودمم تو این فکر بودم ... اما متاسفانه انجین از زبان فارسی ساپورت نمیکنه و خیلی دردسر دارهیه پیشنهادی بدم ... از اونجا که مخاطبان احتمالی بازی ، قشر کم سن و سال جامعه هستند ، ترجیها متن ها در بازی فارسی باشند
الان دیگه بیشتریا انگلیسی بلدن و تازه از کلمات قلمبه سلمبه هم استفاده نمیکنم تو بازی
ولی اگه راهی پیدا کردم که بشه فارسی کرد حتما این کارو میکنم
در کل ممنون
نظتون درباره قیافه باس و اون آیتم چیه ؟؟؟
بعضی ها بهم گفتن قیافه آیتمه ضایس
دوست دارم نظر شما رو هم بدونم اگه میشه بگید
باسه انگار داره وید میکشه :|
یاس جالبیه. خیلی خشن از آب در اومده! حتما سعی کن یه چند تا فنّ باحال بذاری واسش. فک کنم یکم بزرگ تر هم باشه بهتره.
این دوستمون هم مشکل از خودشونه
قیافه ی خود باس عالیه به نظر بنده ... مشکل وید کشیدن باس هم میشه با "چشمک زن" شدن Orb حل کرد . یعنی رنگش سبز ثابت نباشه ، به صورت چشمک زن به رنگ سفید هم در بیاد که جادویی به نظر برسه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)