بعد از انتشار اینجا معرفیش کنه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا پلیر زیاد شه
بنویس مثلا بازی ایرانی یا ساخت خودم ... یا اختصاصی انجمن
فعلا
بعد از انتشار اینجا معرفیش کنه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا پلیر زیاد شه
بنویس مثلا بازی ایرانی یا ساخت خودم ... یا اختصاصی انجمن
فعلا
حتما این کارو میکنم فعلا نسخه alpha رو میدم بیرون که مشکلات و چیزای دیگش حل بشه بعدش نسخه اصلی رو میدم بیروننوشته شده توسط Iloveu-ALL [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یک بک گراند قشنگ برای بازی میخوام ( به جای آسمون آبی تو عکس های صفحه قبل ) ترجیا عکس کوه باشه
ممنون
دوستان یک بک گراند قشنگ برای بازی میخوام ( به جای آسمون آبی تو عکس های صفحه قبل ) ترجیا عکس کوه باشه
تو این لینک ممکنه یه چیزایی باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باو !!! جدی نیاز دارمنوشته شده توسط Hotsun [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم یه چیز باحال به بازی اضافه میکنم که خیلی باحال ترش میکنه پس شاید یکم تاخیر بخوره
ببخشید
عکس غول آخر بازی :
که البته کشتنش به همین راحتی ها هم نیست
آپدیت :
اسم مرحله غول آخر : Dead Man Awake
جان غول : 50000
دمیج تیر های غول : 50
Last edited by S.R Download; 18-03-2015 at 15:46.
بازی به زودی منتشر میشه !
میتونید راهنمای بازی رو از اینجا دانلود کنید :
کار بازی دیگه تموم شده فقط 2-3 تا باگ داره که یه روزه همش ردیف میشه ولی متسافانه باید تا گرفتن VPS صبر کنیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کسی میتونه اینجا اسپانسر بشه پ.خ بده
خب به دلایلی مجبور شدم قسمت Volley Zone رو حذف کنم آخه زیاد جال نبود
تو نسخه بتا بازی فقط قسمت Battleground که همون PVP هست داره و قسمت Challenge که PVE هست ( Co-Op) تو آپدیت ها بعدی هم چیزای جدید اضافه میکنم
دوستان متاسفانه ویندوزمو عوض کردم و همه ی سورس هام پرید ولی دارم از اول یه پروژه آنلاین دیگه رو میسازم. فقط اومدم بگم که نگید بازیشو ول کرده رفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)