از این به بعد اخبار را در سایت بنده مشاهده نمایید
توضیحات در امظا ...
از این به بعد اخبار را در سایت بنده مشاهده نمایید
توضیحات در امظا ...
خب دوستان بعد از مدت ها اومدم با یه سری اطلاعات جدید
کلا سبک بازی و گیم پلی و ... به طور کل تغییر کرد تو این مدت رو قابلیت تیر زدن و کم شدن جان و سیو شدن پول و level و ... کار میکردم
این یه عکس جدید از بازی :
فکر کنم همه چی روشن باشه تو عکس فقط اون عدد قرمزی که بالای سر پلیر test2 هست نشان دهنده Health طرف هست
به نظر خوب کار میکنی.
Co-Op هم بذاری خیلی بی بدیل میشه
مرسی تو فکرش هستم یه Co Op هم براش بزارم ممنون که پیشنهاد دادینوشته شده توسط Hotsun [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه شات از فروشنده های بازی و Level و Money و ... نظر یادتون نره
ایول داداش خیلی خوب شده
سعی کن صدا گذاریت هم خوب باشه صدا روح بازیه اونم تو این جور بازیا می تونی با صدا های جالب و موزیکهای جذاب به بازی روح بدی
موفق باشی
مرسی احمد جان حتما سعی میکنم صدا های خوبی روی بازی بزارمایول داداش خیلی خوب شده
سعی کن صدا گذاریت هم خوب باشه صدا روح بازیه اونم تو این جور بازیا می تونی با صدا های جالب و موزیکهای جذاب به بازی روح بدی
موفق باشی
خدا رو شکر VPS هم جور شد و از نظر آنلاین مشکلی نداریم و بعد از اتمام ساخت بازی میتونید آنلاین بازی کنید
سعی میکنم برای بازی یه Help درست و حسابی بسازم که دیگه تکمیل بشه
فعلا تنها چیزی که مونده انتخاب کاراکتر و خرید لباس هست که یکم مشکل شده کد نویسیش و سعی میکنم Ok اش کنم
بازم ممنون
سلام دوستان
تا الان بخش (PVP ( Player vs Player که با نام Battleground تو بازی هست اضافه شده + انجام ماموریت ها برای بدست آوردن طلا و ...
به نظرتون چه چیز های دیگه ای میتونم به بازی اضافه کنم که بهتر و باحال تر بشه ؟؟
معجون نامرئی کننده هم به بازی اضافه شد !!
با خوردن این معجون به مدت 15 ثانیه نامرئی میشوید و کسی شما را نمیبیند ( فعلا معجون دیگه ای جز نامرئی کننده به ذهنم نرسید ! )
هر بار که از این معجون مصرف میکنید دوباره باید آن را بخرید
عکس از اضافه شدن معجون نامرئی کننده ( سمت راست ) :
خب دیگه تقریبا کار بازی تمومه سعی میکنم تا یک هفته بعد حتما منتشر کنمش
تو این مدت زیاد چیز جدیدی اضافه نکردم چون امتحان داشتیم
در کل مدل تفنگ از اون حالت ساده و مشکی در اومده و خوشگل تر شده
و Volley Zone اضافه شده که یک منظقه هست که توش شما رو رگبار میبندن و باید امتیاز کسب کنید
ممنون از شکیبایی تون ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)