تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1547 از 1547 اولاول ... 547104714471497153715431544154515461547
نمايش نتايج 15,461 به 15,466 از 15466

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2022

پيش فرض

درود. اولین کار که باید بکنید اینه که یک برقکار بیارد سیم کشی داخلی رو یک چک بکنه ! اتصالی یا لختی سیم یا غیره تا مطمئن شید مشکل از داخل ساختمان نباشه. اگر که نبود بعد باید به مخابرات پاس بدید.
    برای مخابرات هم اعلام خرابی خط بکنید و بگید نویز بسیار زیادی رو خط افتاده و بحث نت شاتل رو وسط نیارید که میگن به ما ربطی نداره !

سلام منم سه هفته میشه نت منزل نابود شده قبلنا تا 17 مگ باز بود و snr روی 12 بود الان تا 10 مگ بازه و snr روی 10 هستش تازه با این نویز خط پرش لینک متناوب هم دارم
    منزل کنار مرکز تلفنه
    اینترنت مخابرات 16 مگ دارم یک بار هم رفتم مرکز.... تلفن رو قطع کرد و از داخل مرکز مودم گذاشت . گفت مشکلی نداری
    ولی هر گندی هست زدن چون خط منزل ما رو کسی دست نزده
    من فکر میکنم پهنای باند خیلی کم اوردن
    اگر کسی راه حلی براش پیدا کرد لطفا به بقیه هم بگه با تشکر

- - - Updated - - -

درود. اولین کار که باید بکنید اینه که یک برقکار بیارد سیم کشی داخلی رو یک چک بکنه ! اتصالی یا لختی سیم یا غیره تا مطمئن شید مشکل از داخل ساختمان نباشه. اگر که نبود بعد باید به مخابرات پاس بدید.
    برای مخابرات هم اعلام خرابی خط بکنید و بگید نویز بسیار زیادی رو خط افتاده و بحث نت شاتل رو وسط نیارید که میگن به ما ربطی نداره !

سلام منم سه هفته میشه نت منزل نابود شده قبلنا تا 17 مگ باز بود و snr روی 12 بود الان تا 10 مگ بازه و snr روی 10 هستش تازه با این نویز خط پرش لینک متناوب هم دارم
    منزل کنار مرکز تلفنه
    اینترنت مخابرات 16 مگ دارم یک بار هم رفتم مرکز.... تلفن رو قطع کرد و از داخل مرکز مودم گذاشت . گفت مشکلی نداری
    ولی هر گندی هست زدن چون خط منزل ما رو کسی دست نزده
    من فکر میکنم پهنای باند خیلی کم اوردن
    اگر کسی راه حلی براش پیدا کرد لطفا به بقیه هم بگه با تشکر

داره خودمونی میشه NIMA_e2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من یک سرویس شاتل 16 گرفتم و پینگ داخلیم 21 هست بعد رفتم پروفایل گیم رو فعال کردم پینگ داخلیم شد 6 ولی هر دقیقه چند بار قطع و وصل میشه
    این یعنی خط 16 رو جواب نمیده ؟

پروفشنال luches's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من یک سرویس شاتل 16 گرفتم و پینگ داخلیم 21 هست بعد رفتم پروفایل گیم رو فعال کردم پینگ داخلیم شد 6 ولی هر دقیقه چند بار قطع و وصل میشه
    این یعنی خط 16 رو جواب نمیده ؟
    درود. پارامترهای کیفیت خط تو مدم (SNR دانلود و اپلود) چند هست ؟ کلا زیر 10 نباید باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من بیشتر از ۱۰ سال هست مشترک شاتل هستم ولی چند وقتیه مشکوک شدم که شاتل وقتی به چیلترشکن وصلی مصرف رو سوبله حساب میکنه! خیلی بیشتر از ایرانسل یا همراه اول. واسه شما هم اینجوریه؟ بنظرتون آسیاتک منصفتر نیست؟

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

من بیشتر از ۱۰ سال هست مشترک شاتل هستم ولی چند وقتیه مشکوک شدم که شاتل وقتی به چیلترشکن وصلی مصرف رو سوبله حساب میکنه! خیلی بیشتر از ایرانسل یا همراه اول. واسه شما هم اینجوریه؟ بنظرتون آسیاتک منصفتر نیست؟
    سلام اردات، یه گزارش مصرف بگیر از پنلت چک کن اگر واقعا دوبله سوبله حساب میکنه زنگ بزن پشتیبانی

- - - Updated - - -

سلام اردات، یه گزارش مصرف بگیر از پنلت چک کن اگر واقعا دوبله سوبله حساب میکنه زنگ بزن پشتیبانی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2024

پيش فرض

درود دوستان
    طی چندوقت اخیر شاتل فکر میکنم از DNS شخصی روی سرویس هاش استفاده میکرد چون به این واسطه سرویس هایی که تحریم بودند میشد به سادگی استفاده کرد مثل اسپاتیفای ، جمنای، چت جی پی تی ، اندروید استودیو و ...
    ولی از امروز این سرویس قطع شده و در حال حاضر این امکان وجود نداره میخواستم ببینم شما هم متوجه این قضیه شده بودید
    من از سرویس adsl و شاتل موبایل استفاده میکردم که روی هر دو کار میکرد امیدوارم دوباره این قضیه رو برگردونند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •