من شاتل ندارم و مخابراتم . برای من وقتی اینجوری میشه با خاموش و روشن کردن مودم درست میشه ، برای شما هم درست میشه؟
من شاتل ندارم و مخابراتم . برای من وقتی اینجوری میشه با خاموش و روشن کردن مودم درست میشه ، برای شما هم درست میشه؟
سلام
یک مورد عجیب که من این روزا درگیرش هستم افت سرعت عجیب اینترنتم هست ، نکته عجیب اینه که هر روز ساعت 17:15 اینترنت ریست میشه و سرعت به 10 مگابیت کاهش پیدا میکنه ولی باز از 10 شب تقریبا به بعد به حالت نرمال 16 برمیپرده
مودم و روترم رو ریست کردم و همچنین ریبوت اما مشکل حل نشد
من از adsl شاتل مشهد استفاده میکنم
کس دیگه ای هم هست که به این مشکل بر خورده باشه؟
من دو ماهه این مشکل رو با مخابرات دارم، بین ساعت 2 تا 4 یا 5 بعد از ظهر از 6 مگ به 5 یا 4 یا گاهاً به 3 کاهش پیدا می کنه! شانسیه یه روز 4 میشه یه روز 5
همش نویز و قطعی داره، کلاً مودم زاییده انقدر خاموش روشن می کنیم
الان شاتل یه جشنواره یک ساله خوبی گذاشته خواستم مخابرات فسخ کنم اما اینجوری که گفتید اینم مثل مخابرات شده...
- - - Updated - - -
من دو ماهه این مشکل رو با مخابرات دارم، بین ساعت 2 تا 4 یا 5 بعد از ظهر از 6 مگ به 5 یا 4 یا گاهاً به 3 کاهش پیدا می کنه! شانسیه یه روز 4 میشه یه روز 5
همش نویز و قطعی داره، کلاً مودم زاییده انقدر خاموش روشن می کنیم
الان شاتل یه جشنواره یک ساله خوبی گذاشته خواستم مخابرات فسخ کنم اما اینجوری که گفتید اینم مثل مخابرات شده...
حقیقتا که افتضاح تر از مخابرات نمیشه پیدا کرد ، خودم ۲ سالی میشه از مخابرات کوچ کرفتم سمت شاتل و اون موقع مخابرات قطعی های مداوم و مضخزفی داشت
شاتل تا الان خیلی برای خوب بوده مخصوصا سیستم کاهش پینگش ولی این روزا داره بازی درمیاره
شاتل گرفتم یکساله 6 ترا بایت بین الملل که هر ماه پونصد گیگش رو اختصاص میده.
![]()
شرکت ما از شاتل استفاده میکنه قشنگ هفته دو سه ساعت نت نداریم
درود. با توجه به کیفیت خطت چک کردی ببینی شاتل بهت VDSL میده یا حتی مخابرات ؟ کلا اگر کیفیت خط خوب باشه حتما vdsl رو چک کنید چون خیلی سرتر هست و ارزش داره.
نه این سرویس چشنواره هست.
سلام دوستان
من یه مشکلی با این شاتل دارم
من یه جشنواره خریده بودم که سرعت تا 16 مگ بود
ولی خط من تا 10 مگ اسپورت میکنه
از پارسال مشکلی نداشتم
البته بعضی مواقع سرعت پایین میشد که یبار مودم خاموش روشن میکردم درست میشد
الان تقریبا 1-2 هفته ای میشه که سرعت از 1 الی 2 مگابیت بالاتر نمیره !
قبلا مثلا تو 10 مگ نویز 10 بود ولی الان روی 1 مگ نویز 10 ه :|
از سر خط هم تست کردم / با مودم دیگه هم تست کردم
مود روی gdmt و adsl2 و adsl2+ و ... هم دونه دونه تست کردم ولی درست نمیشه
دیروز یبار درست شد سرعت روی 7 مگ اومد و نویز هم 10
صبح پاشدم مودم رو دوباره روشن کردم دیدم بازم همون 1 مگه با نویز 10 !
کلا همینه
بهشونم زنگ زدم و گفتن که از مخابرات پیگیری میکنیم !(الکی) :|
راه حلی سراغ دارین ؟
درود. اولین کار که باید بکنید اینه که یک برقکار بیارد سیم کشی داخلی رو یک چک بکنه ! اتصالی یا لختی سیم یا غیره تا مطمئن شید مشکل از داخل ساختمان نباشه. اگر که نبود بعد باید به مخابرات پاس بدید.
برای مخابرات هم اعلام خرابی خط بکنید و بگید نویز بسیار زیادی رو خط افتاده و بحث نت شاتل رو وسط نیارید که میگن به ما ربطی نداره !
Last edited by luches; 13-01-2025 at 18:12.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)