برای تغییر پارامتر Annex Type نیاز نیست تماس بگیرید خودتون میتونید از تنظیمات مودم بخش DSL Settings تغییرش بدید. annex m سرعت آپلود شمارو بهبود میده و تاثیر مثبتی روی سرعت دانلود نداره.
برای تغییر پارامتر Annex Type نیاز نیست تماس بگیرید خودتون میتونید از تنظیمات مودم بخش DSL Settings تغییرش بدید. annex m سرعت آپلود شمارو بهبود میده و تاثیر مثبتی روی سرعت دانلود نداره.
سلام
دوستان روی بستر فیبر (کافوی نوری) میشه از شاتل adsl گرفت؟
میدونم که انحصارش از مخابرات برداشته شده (خودم از اسیاتک و فن اوا سرویس adsl داشتم)
کسی هست کافو باشه و از شاتل سرویس گرفته باشه؟
درودخیر منم همین مشکلو داشتم و نمیشد ، میتونید تماس و استعلام بگیرید .
سرعت دانلود و Max Rate دانلود یخورده بیشتر میشه.
دوستان چند روزیه شاتل برداشته تمام پورتها و پراکسیهایی که روی بقیه ارائه دهندههای اینترنت بازه را بسته به خاطر همین هیچ کدوم از فیلترشکنها کانکت نمیشه
این مشکل توی این ایام خاص تقریبا گریبان بیشتر اینترنت ها شده.
سلام
چرا پینگا شده نصفش پکت لاست؟
کسی مشکلو نداره؟
- - - Updated - - -
سلام
چرا پینگا شده نصفش پکت لاست؟
کسی مشکلو نداره؟
جشنواره 6 ماهه شاتل گرفتم
حالا پس از اتمام آیا جشنوراه تمدید هم میزارن؟ پارس آنلاین چند سال بودم همیشه واسه تمدید تخفیف خوبی میداد
آیا شاتل هم همینوطره یا بعد از قرارداد کوچ کنیم یه یه شرکت دیگه؟
چشنواره تمدید نداره اما میتونید بعد پایان سرویس چک کنید شاید باز چشنواره جدیدی اومده باشه اونو بخرید
چند روز است که اتصال اینترنت شاتل من برقرار شده است و از ابتدای متصل شدنم هنوز نتوانسته ام به حتی یک وی پی ان متصل شوم. ( به احتمال زیاد من تقریباً همه ی وی پی ان های شناخته شده تا ناشناس را دارم، مثل اکثر مردم)
در عجبم چرا شاتل اتصال اینترنت می فروشد؟ این چیزی که من خریده ام صرفا اینترانت است.
ای کاش که دوستان در این صفحه درباره ی این موضوع اطلاع رسانی می کردند.
پی نوشت: دوستان من می دونم در کجا زندگی می کنم و انتظار ویژه ای ندارم اما در شرکت های دیگر دست کم به وی پی ان متصل می شدم با وجود نوسان سرعت و قطع و وصل شدن های گاه و بی گاه اما در شاتل اساسا در این چند روز به هیچ روی نمی تونم حتی متصل بشوم. و این چیزی که خریده ام کاملا برای من بی استفاده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)