تبلیغات :
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1537 از 1547 اولاول ... 5371037143714871527153315341535153615371538153915401541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,361 به 15,370 از 15466

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام دوستان. کیفیت شاتل آیا بهتر شده؟
    قبلا که از شاتل رفتم کلا شب سرعت خیلی پایین میومد به همراه پاکت لاست شدید.
    مثلا من 4 مگ داشتم سرعتم می شد 800Kb

که رفتم td-lte ایرانسل گرفتم که خیلی خوب بود ولی بعد اعتراضات کلا هیچی باز نمی کنه جز سایت های ایرانی!!! که برای کوچکترین کاری باید فیل شکن بزنی که باز همه زده همه رو بسته...

الان برگردم شاتل چطوره؟
    همه همینطورن

شاتل سرویس نامحدود دارم
    رو 16 مگ بسته
    سرور های خارجی شانسی کانکت شه رایگان هاش اگ درشو تخته نکرده باشن فعلا سرویس رو همینطور رو هوا نگه داشتم تا ببینم چ وضعیته

فعلا خودم دارم از رایتل استفاده میکنم
    سرعتش هم زیر 8 مگ نیومده بین 8 تا 40 مگابیت بازی میکنه
    فیلترشکن هم مشکلی نداره
    فقط یخورده بعضی بسته هاش گرون تره بخاطرfdd بودنش 100 گیگ رایتل میافته 230 با مالیات 1 ساله
    100 گیگ ترافیک بدون سرویس دقت کنید بدون سرویس ک باید حتما سرویس داشته باشید کنارش با انقضا فک کنم 1 ساله میده 390 تومن بدون مالیات

شاتل فقط خرید سرویس های پر حجمش بصرفه اس
    در ضمن رایتل محدودیت کمتری داره

2. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MARTIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    ایران عزیز,مازندران

پيش فرض

همه همینطورن

شاتل سرویس نامحدود دارم
    رو 16 مگ بسته
    سرور های خارجی شانسی کانکت شه رایگان هاش اگ درشو تخته نکرده باشن فعلا سرویس رو همینطور رو هوا نگه داشتم تا ببینم چ وضعیته

فعلا خودم دارم از رایتل استفاده میکنم
    سرعتش هم زیر 8 مگ نیومده بین 8 تا 40 مگابیت بازی میکنه
    فیلترشکن هم مشکلی نداره
    فقط یخورده بعضی بسته هاش گرون تره بخاطرfdd بودنش 100 گیگ رایتل میافته 230 با مالیات 1 ساله
    100 گیگ ترافیک بدون سرویس دقت کنید بدون سرویس ک باید حتما سرویس داشته باشید کنارش با انقضا فک کنم 1 ساله میده 390 تومن بدون مالیات

شاتل فقط خرید سرویس های پر حجمش بصرفه اس
    در ضمن رایتل محدودیت کمتری داره
    افت سرعت تو شب داره هنوز؟ یا دیگه پایدار شده؟

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

افت سرعت تو شب داره هنوز؟ یا دیگه پایدار شده؟
    9 شب شروع میشه افت
    ساعتای 10 تا 12 غیرقابل استفاده میشه کلا نت تو ایران
    12 شروع میشه ازاد شدن اینترنت تا 1 و نیم بر میگرده به حالت عادیش

5. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام، دوستان شاتل فعالسازی سرویس خریداری شده نداره؟ من ترافیکم تموم شد و چند ساعت دیگه سرویسم هم تموم میشه یعنی میشه 29 فروردین. طرفای ساعت 12:30 دقیقه نیمه شب. الان به پشتیبان میگم سرویسم فعال کن ازونور 28 تموم میشه. میگه نه باید ترافیک بخری و این قانون سازمان هم هست.

اگر قانون سازمانه چرا مخابرات اینطوری نیست. من مخابرات داشتم هر وقت سرویس داشتم از تاریخ خرید به مدت یکماه برام فعال میشد. دیگه این مسخره بازیها نداشت باید اول ترافیک بخری. مثلا از 28 میشد یا 20 میشد یا ... کلا از تاریخ خرید برات 30 روز حساب میکردن.

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

سلام، دوستان شاتل فعالسازی سرویس خریداری شده نداره؟ من ترافیکم تموم شد و چند ساعت دیگه سرویسم هم تموم میشه یعنی میشه 29 فروردین. طرفای ساعت 12:30 دقیقه نیمه شب. الان به پشتیبان میگم سرویسم فعال کن ازونور 28 تموم میشه. میگه نه باید ترافیک بخری و این قانون سازمان هم هست.

اگر قانون سازمانه چرا مخابرات اینطوری نیست. من مخابرات داشتم هر وقت سرویس داشتم از تاریخ خرید به مدت یکماه برام فعال میشد. دیگه این مسخره بازیها نداشت باید اول ترافیک بخری. مثلا از 28 میشد یا 20 میشد یا ... کلا از تاریخ خرید برات 30 روز حساب میکردن.
    بله شاتل دزد هست و بخاطر همین باگ باید ترافیک خرید و حتما بسته داشت تا از نت استفاده کرد و برای خودمم پیش اومده حالتتون

و اینک حتی در بسته ها هم مقدار مصرفش خیلی بنظرم برکت نداره امیدوارم اوکی بشه این شرکت

8. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام در اجحاف بودن این کارشون که شکی نیست. اما فکر کنم در چنین مواردی بهترین کار استفاده از امتیاز کلوپ شاتل باشه. با استفاده از امتیازات جمع شده متیونید ترافیک بخرید (در حقیقت رایگان بگیرید). در صورت داشتن 18000 امتیاز میتونید 10 گیگ دریافت کنید.

10. این کاربر از parstech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

رفتم سامانه 195 شکایت کردم. میگه طبق مصوبه 266 سازمان تنظیم مقررات این کارو انجام دادیم. 3 تا ماده داره و خلاف اون 3 ماده کاری نکردند.

میگفت ما هم سودمون اینه که طرف بسته اش زود تموم بشه بسته جدید بخره . یعنی توی یک ماه مثلا 2 بسته بخره.

دیگه گفت ما هم مثل بقیه شرکتها این نوع سرویس رو داریم ولی سرویس های اکو اینطوری هستند که ترافیک کمتری دارند. بقیه سرویس های اینطوری نیستند.

حالا ببینم این مصوبه 266 سازمان واقعا چنین حرفی رو زده.

12. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان برای یه مشترک جدید شاتل چه طرحی رو پیشنهاد میکنید؟
    من میخوام سرعت رو محدود نکنن و تا جایی که خط کشش داره باز بذارن ولی خب اونقدری هم که بسته ۱۶ مگ زرشون ترافیک میده مصرف ندارم.
    فرض مثال اگه من بسته ۴ مگ زر رو بگیرم، از طرف شاتل محدودیت سرعت دانلود اعمال میشه روی خط یا که باز میذارن؟ پشتیبانی خودشون میگفتن محدود میکنن.

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوستان برای یه مشترک جدید شاتل چه طرحی رو پیشنهاد میکنید؟
    من میخوام سرعت رو محدود نکنن و تا جایی که خط کشش داره باز بذارن ولی خب اونقدری هم که بسته ۱۶ مگ زرشون ترافیک میده مصرف ندارم.
    فرض مثال اگه من بسته ۴ مگ زر رو بگیرم، از طرف شاتل محدودیت سرعت دانلود اعمال میشه روی خط یا که باز میذارن؟ پشتیبانی خودشون میگفتن محدود میکنن.
    هیج طرحی پیشنهاد نمیشه از شاتل
    نت شاتل محدودیتش بیشتر از سایر شرکت هاس
    و اینکه شرکت هرچقد بگه همونقدر خط میبنده 4 مگ بخری 4 مگ میبنده

اگر نیاز داری ب کشش خط این سرویس رو دست و پا کن با واحد فروش Ultimate-1Mb-50-NFG-3
    سه ماه 50 گیگ سرعت تا 50 مگ بازه اگر منطقتون تحت پوشش vdsl باشه نزدیک به 60 هزار با مالیاته
    ولی حجمش کمه

15. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

یه سیم خاردار قیچی کن دارم رو شاتل بدون محدودیت تا الان عالی بوده از موقع قعطیا
    هرکس نیاز داره میتونه به ایدیم pit_alchol درخواس بده تا چیز های لازم رو بهش بگم تا استفاده کنه
    فقط دونیت رو یادتون نره به صاب این کار که واقعا هرچی تو توانشه گذاشته
    نت از جای دیگه نیاد فقط شاتل به استثنا رایتل شاید اپراتور های دیگه
    فقط ایرانسل نیاد
    ایرانسل هرکی داره بندازه دور

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •