دوستان عزیز اهل ورزش میتونن بیان و نظرشونو در باره ی رفتن یا موندن کیروش ارائه کنن.
دوستان عزیز اهل ورزش میتونن بیان و نظرشونو در باره ی رفتن یا موندن کیروش ارائه کنن.
من فکر میکردم فوتبالیستای ایرانی استعداد فوتبال بازی کردن رو ندارن
ولی فهمیدم مشکلشون نداشتن مربی خوبه
حالا حالاها مربی بهتر از کی روش برای ایران پیدا نمیشه
اگه بخوان عوضش کنن اشتباه خیلی بزرگی کردن
![]()
کی روش مربی خوبی هست و به نظر من هم موندنش برامون مفید هست ولی فکر میکنم باید اجازه بدیم فدراسیون فوتبال تصمیم بگیره طوری که معلوم بشه نظر فدراسیون کی روش رو نگه داشته تا با حفظ جایگاه فدراسیون استقلالش حفظ بشه![]()
فدراسیون برای تمدید با کیروش این دست اون دست می کرد، چون منتظر نتیجه جام جهانی بود. ولی حالا که نتیجه خیلی خوبی رقم خورده، بهونه پول میگیرن که از دولت و مردم و ... پول بیشتری بگیرن و به جیب خودشون بزنن.
Sent from my GT-P6800 using Tapatalk
فوتبال ایران به افرادی مانند کیروش نیاز داره ...این همه اختلاص و ...میکنن حالا نمیتونن برای سربلندی کشورمون یکم هزینه کنن .
ای کاش کفاشیان هم عوض میشد .![]()
به نظر من بهترین مربی ای که توی این چند دهه اخیر به مملکت ما اومده همین کارلوس کیروش بوده... ( البته توی فوتبال )
نقش کارلوس کیروش توی فوتبال، مثل نقش ولاسکو در والیبال و ... میمونه.
و این نشون از سطح بالای مربی های خارجی داره...
.
.
اگه کیروش رو از دست بدیم دیگه عمرا لنگه شو پیدا کنیم...
اگه کشور های دیگه توی جام جهانی (قبل از شروع) برای ایران ارزشی هم قائل بودن، واسه مربی مون بود...
.
امروز توی یکی از سایت ها خوندم که: " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ".
.
اینجا باید بگم که: اگه مشکل مالی ندارین، پس چتونه؟؟
.
.
تنها عضو اضافه ی فدراسیون همون رئیسش، آقایه شادابیانه...
من فکر می کنم موندن آقای کیروش ضروریه چون به تیم ما عادت کرده و بازیکنای ما رو کامل میشناسه وهمچنین مربیه خیلی بزرگی هست
دقیقا
این آمار دوندگی از سوی بازیکنای ما در این دو بازی نکته ای بود که به معنای واقعی کلمه برای من غیر قابل باوره
مگه اینکه آمار واقعی نباشه!
باید گفت این معجزه ی آقای کیروشه![]()
حداقل اجازه میدادین تکلیف سه بازی ایران مشخص بشه.
اومدین و به بوسنی بدجوری باختین، با یک امتیاز آخر شدین.
همانطور که طرفداری ایرانی ها از روی هیجانات هست، تخریبشون هم از روی هیجانات هست.
به نظر من انجام دو بازی برای اعلام حمایت یا زیر سئوال بردن فقط بر مبنای جوگیری هست، البته این اصل مهم هم نباید فراموش بشه:
ایرانی ها مثل آب خوردن زمان رو هدر میدهند اما ثانیه ها براشون مثل طلاست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)