اون دوتا آپدیت که سایتا گذاشتن رو نریزید! اول بازی رو کامل کپی کنید بعد Resume کنید تا بازی کامل دانلود شه. یه چیزی حدود 500 مگ باید خودتون آپدیت کنید. بعد که دانلود 100% شد و Repair کردید اون موقعه آپدیت ها رو برزید و ادامه ماجرا....![]()
اون دوتا آپدیت که سایتا گذاشتن رو نریزید! اول بازی رو کامل کپی کنید بعد Resume کنید تا بازی کامل دانلود شه. یه چیزی حدود 500 مگ باید خودتون آپدیت کنید. بعد که دانلود 100% شد و Repair کردید اون موقعه آپدیت ها رو برزید و ادامه ماجرا....![]()
ازدوستانی که باکلیدفعالشون کردند بازی رو وحالامیتونند افلاین بازی کنند میخاستم فایل های اجرایی fifa15.dll و origin.dll و fifa15.exe روواسه همه دوستان این انجمن تو یه سایت اپلودکنند تاهمه استفاده کنندحتی هزینه هم میدیم که مطمئنن واسه همه خیلی صرف میکنه...دیگه خسته شدیم منتظرکرک شدیم...............
دوست عزیز اگه به این راحتیا بود که ملت حتما تا حالا کرکش کرده بودن![]()
Last edited by Y@var; 23-11-2014 at 06:08.
عزیز به همین راحتی هسش فقط یکی باید ازخودگذشتگی کنه همین...................
نبودکسی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
سی دی کی این بازی چند تومن هست سایت مطمعن داخلی برای فروش کسی سراغ داره!؟
عزیزچرامیخری من که گفتم یکی ازدوستان که اکتیو کرده کافیه فایلهایی که من گفتم روواسمون اپلودش کنه ............ما هم بهش پول بدیم اینطوری همه منفعت میکنیم
آخه شما که از تمام ماجرا خبر نداری! یه سری از اتفاقا در صفحهش گفته نشده که هر کسی بتونه به این راحتی به کسی دیگه بده!
این کار هم اسمش پچ هست که اصلا با روش اشتراکی با کپی کردن هم نمیتونی کار خودتو راه بندازی...!
اقا برا سی دی کی اشتراکی بازی و نرم افزار اروجین رو از کجا دانلود کنم؟؟؟!1
سی دی کی اشتراکی خریدنیه و دانلود کردنی نیست که دوستان در پستهای قبلی اشاره کردن.
اوریجین هم از سایت origin.com دانلود کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)