سلام و درود به همه
من نظرم اینه یک FIFA باز همیشه FIFA باز میمونه و بین 2 بازی سوئیچ نمیکنه این داستان فقط به خاطر تاکتیکی تر بودن FIFA نسبت به PES هست و کاری با بقیه داستان ندارم .
مورد بعدی اینه که FIFA رو واقعا یه FIFA بدونیم همینطور که یکی از بچه های همینجا گفتن یه روز , بازی رو توقع زیادی ازش نداشته باشیم و دائم تو سر بازی نزنیم بهتر اینه که باگ های بازی رو بشناسیم و راهی برای جلوگیری از گل خوردن پیدا کنیم .
من خیلی از باگ ها رو تا الان تونستم در اکثر موارد خنثی کنم و گاهی هم دیگه از دستم در رفته و نشده کاریش بکنم .
دیشب تو بازی آخری که برای رفتن به DIV 1 داشتم با یک نفر بازی کردم که تیم At.Madrid رو برداشته بود , در ابتدای شروع بازی توسط خودش وقتی پاس اول بازی داده شده بلافاصله از وسط زمین شوت زد و بسیار ارام و صاف وارد دروازه من شد انگار که واقعا کسی توی دوازه من نبود !!
این طرف تمام سعی اش این بود که این مدل گل رو بزنه در طول بازی اما من جلوش رو با سرعت و تکل قبل از شوت میگرفتم و بازی رو 3-1 بردم .
خیلی از موارد دیگه هم همینطوره و راه حلی براش پیدا کردم . اگر روی یک باگ بیش از بقیه مشکل دارید بگید براتون توضیح میدم چیکارش بکنید .
اینم تصویری از شاهکار های خودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]