تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 101 از 168 اولاول ... 5191979899100101102103104105111151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,001 به 1,010 از 1680

نام تاپيک: FIFA 15

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

دوستان من یه فوتبالیست قدیمی هستم از 98 تا اینجا همه فوتبالها رو بازی کردم میخواهم یه چیزی بگم بعضی جاها منو شگفت زده کرد fifa 2015 ولی واقعا باید تو کار دفاع دقت کرد چون مهاجم ها خیلی تکنیکی شدن ولی متاسفانه به نظرم هوش مصنوعی مدافع ها یکم پایین تر البته دارم تمرین میکنم گل کمتر بخورم تو قسمت انلاین که واقعا عالیه و ضعیف وقوی شدن تیمها تو واقعیت به نظرم رو بازی و اپدیتهاش یکم محسوس تر شده و EA سعی کرده این ایتم رو لحاظ کنه.من نه 100 % ولی تا حدود زیادی از بازی راضیم , البته یه سری ضعف مثلا تو شوت زدن داشت که بهتر شده ...

2. این کاربر از amir_dvb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

فکر کنم امسال بعد سالها وقت بیشتری رو به PES اختصاص بدم تا فیفا. انصافا پیشرفت زیادی داشته. از نظر گرافیکی که همیشه با اختلاف فاحش از فیفا بهتر بوده، و امسال دیگه خبری هم از اون گیم پلی فوق العاده فیفا نیست!

البته اخیرا نسخه ایکس باکس 360 فیفا 15 رو دیدم که به فاجعگی نسخه نکس جن نبود!
    گرافیک پیس همیشه بهتر بوده ؟؟؟
    گیم پلی پیشرفت کرده ولی بازم خیلی خوب نیست آدم چند تا بازی بکنه راحت میتونه سوپر استار رو ببیره یعنی گل زنی توش خیلی راحته
    طرف یکم رو دفاعش کار کنه راحت همه بازی ها رو میبره

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

FIFA 15 رو میشه کپی کرد تو PS4 ؟

داره خودمونی میشه arminba's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    هتل ترانسیلوانیا

پيش فرض

گرافیک پیس همیشه بهتر بوده ؟؟؟
    گیم پلی پیشرفت کرده ولی بازم خیلی خوب نیست آدم چند تا بازی بکنه راحت میتونه سوپر استار رو ببیره یعنی گل زنی توش خیلی راحته
    طرف یکم رو دفاعش کار کنه راحت همه بازی ها رو میبره

شما کاملا ق1اوت یک طرفه بود
    از نظر گرافیکی که اصلا قابل قیاس نیستن فیفا خیلی سر تره
    و گیم پلی فیفا هم که همیشه بهتر بوده
    تو پیس اصلا ضربه آزاد ها ی پشت محوطه تخیلیه در صورتی فیفا کاملا طبیعه ی و همیشه نمیشه با یه قلق گل زد

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_dvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    wonderland

پيش فرض

تو پیس اصلا ضربه آزاد ها ی پشت محوطه تخیلیه در صورتی فیفا کاملا طبیعه ی و همیشه نمیشه با یه قلق گل زد
    بچه ها لطفا من رو ببخشید من یه pes باز حرفه ای بودم یعنی از قدیم این که میگم نظر شخصیم هست :
    واقعا من خودم تا 2014 موتور بازی pes رو به fifa ترجیح میدادم چون باهاش بیشتر حال میکردم ولی 2014 واقعا pes افتضاح شد ولی در مورد2015 باید بگم من هر دوی بازیها رو البته اریجینال و انلاین بازی کردم واقعا امکانات fifa و موتور بازیش بهتر از pes شده ولی در مورد گرافیک چهره بازیکنها و نه کل بازی به نظرم باز pes2015 بهتره از fifa 2015 هست البته تو PS4 اینطور هست که البته فکر نکنم تو xbox 1 و pc هم فرق زیادی بکنه .
    این بود نظر من

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

به نظره من به هکر ها پول دادن چون سیمز 4 هم از قفل معروف استفاده کرده بود ولی -- شده نمیدونم هکر هارو فکر کنم زندانی کردن

8. این کاربر از mahdi1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز من قضاوت یک طرفه کردم ؟؟؟؟ مگه من گفتم گرافیک پیس با اختلاف فاحش خیلی سرتره >>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سلام و درود به همه

من نظرم اینه یک FIFA باز همیشه FIFA باز میمونه و بین 2 بازی سوئیچ نمیکنه این داستان فقط به خاطر تاکتیکی تر بودن FIFA نسبت به PES هست و کاری با بقیه داستان ندارم .

مورد بعدی اینه که FIFA رو واقعا یه FIFA بدونیم همینطور که یکی از بچه های همینجا گفتن یه روز , بازی رو توقع زیادی ازش نداشته باشیم و دائم تو سر بازی نزنیم بهتر اینه که باگ های بازی رو بشناسیم و راهی برای جلوگیری از گل خوردن پیدا کنیم .

من خیلی از باگ ها رو تا الان تونستم در اکثر موارد خنثی کنم و گاهی هم دیگه از دستم در رفته و نشده کاریش بکنم .

دیشب تو بازی آخری که برای رفتن به DIV 1 داشتم با یک نفر بازی کردم که تیم At.Madrid رو برداشته بود , در ابتدای شروع بازی توسط خودش وقتی پاس اول بازی داده شده بلافاصله از وسط زمین شوت زد و بسیار ارام و صاف وارد دروازه من شد انگار که واقعا کسی توی دوازه من نبود !!

این طرف تمام سعی اش این بود که این مدل گل رو بزنه در طول بازی اما من جلوش رو با سرعت و تکل قبل از شوت میگرفتم و بازی رو 3-1 بردم .

خیلی از موارد دیگه هم همینطوره و راه حلی براش پیدا کردم . اگر روی یک باگ بیش از بقیه مشکل دارید بگید براتون توضیح میدم چیکارش بکنید .

اینم تصویری از شاهکار های خودم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام و درود به همه

من نظرم اینه یک FIFA باز همیشه FIFA باز میمونه و بین 2 بازی سوئیچ نمیکنه این داستان فقط به خاطر تاکتیکی تر بودن FIFA نسبت به PES هست و کاری با بقیه داستان ندارم .

مورد بعدی اینه که FIFA رو واقعا یه FIFA بدونیم همینطور که یکی از بچه های همینجا گفتن یه روز , بازی رو توقع زیادی ازش نداشته باشیم و دائم تو سر بازی نزنیم بهتر اینه که باگ های بازی رو بشناسیم و راهی برای جلوگیری از گل خوردن پیدا کنیم .

من خیلی از باگ ها رو تا الان تونستم در اکثر موارد خنثی کنم و گاهی هم دیگه از دستم در رفته و نشده کاریش بکنم .

دیشب تو بازی آخری که برای رفتن به DIV 1 داشتم با یک نفر بازی کردم که تیم At.Madrid رو برداشته بود , در ابتدای شروع بازی توسط خودش وقتی پاس اول بازی داده شده بلافاصله از وسط زمین شوت زد و بسیار ارام و صاف وارد دروازه من شد انگار که واقعا کسی توی دوازه من نبود !!

این طرف تمام سعی اش این بود که این مدل گل رو بزنه در طول بازی اما من جلوش رو با سرعت و تکل قبل از شوت میگرفتم و بازی رو 3-1 بردم .

خیلی از موارد دیگه هم همینطوره و راه حلی براش پیدا کردم . اگر روی یک باگ بیش از بقیه مشکل دارید بگید براتون توضیح میدم چیکارش بکنید .

اینم تصویری از شاهکار های خودم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درود بر شما دوست عزیز ...
    اینطور که مشخص هست شما با پی سی بازی میکنید درسته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستانی که آنلاین بازی میکنن پیگشون در چه حدی باید باشه که بتونن راحت و بدون لگ بازی کنن.

اینم اگه کسی میدونه جواب بده!

FIFA 15 رو میشه کپی کرد تو PS4 ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •