تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 32 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 313

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی آرژانتین | آلبی سلسته

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

خیلی قشنگ بود, عین حقیقت . . /

2. 6 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تیم منتخب جام جهانی 2014 بر اساس ریتینگ بازیکنان در این تورنمنت
    از دیدگاه سایت معتبر whoscored.com

4. 10 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض مسی: خوب بازی کردیم و شایستگی چیزهای بیشتری را داشتیم

به گزارش گل، ستاره بارسلونا باور دارد که اگر بازی به ضربات پنالتی کشیده می‌شد آرژانتین برای رسیدن به قهرمانی شانس بیشتری داشت ولی با این وجود گل دقیقه 113 ماریو گوتزه آلبی سلسته را از رسیدن به عنوان قهرمانی بازداشت.

مسی در مورد بازی گفت: "فکر می‌کنم خوب بازی کردیم و شایستگی چیزهای بیشتری داشتیم. به ضربات پنالتی بسیار نزدیک بودیم و در پنالتی ها داستان فرق می‌کند. شانس هایی برای رسیدن به گل خلق کردیم. آن‌ها بیشتر توپ را در اختیار داشتند و موقعیت های کمتری به وجود آوردند. می‌خواستم جام را به خاطر مردم کشورم بالای سر ببرم، ولی اینگونه نشد و ما بسیار ناراحت هستیم."

6. 4 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض لیونل مسی: توپ طلا اهمیتی برایم ندارد

Messi: Nothing can console me

"امشب فرصتی بود تا به هواداران بعد از مدت ها غم و اندوه، شادی و لذت ببخشیم. توپ طلا اهمیتی برایم ندارد. من فقط می خواستم جام جهانی را بالای سر ببرم."

کاپیتان جوان آلبی سلسته همچنین با اشاره به موقعیت های طلایی طول بازی که توسط هیگواین و پالاسیو به هدر رفت، از هم تیمی هایش انتقاد کرد:

"شانس های خوبی داشتیم، ولی نتوانستیم گل بزنیم. در چنین بازی هایی، چنین اتلاف فرصت هایی، قابل پذیرش نیست. در مقابل تیمی خوب، بازی بسیار قابل قبولی ارائه دادیم. لایق بیشتر از این بودیم، ولی نتوانستیم کاپ بازی ها را به خانه ببریم."
    Last edited by V E S T A; 14-07-2014 at 17:49.

8. 5 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

جون تو پنالت بود !!!

10. 8 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این چند تا عکس رو هم ببینید به نظرتون این پنالتی میتونه باشه ؟

محتوای مخفی: بیشتر 

Last edited by V E S T A; 14-07-2014 at 19:49.

12. 9 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این چند تا عکس رو هم ببینید به نظرتون این پنالتی میتونه باشه ؟

محتوای مخفی: بیشتر 

یاد فیلم فوتبال شائولین افتادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی واضحه.. در این صحنه اگه داور پنالتی می گرفت و نویر رو اخراج می کرد آلمانی ها اونقدرها اعتراض نمی کردن و هیچ کس بعد از بازی نمی گفت تصمیم داور اشتباه بود ولی در نهایت خطا به نفع آلمان گرفته شد قیافه هیگواین هم جالب بود بدبخت به داور چهارم می گفت مگه من چیکار کردم

14. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

یاد فیلم فوتبال شائولین افتادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی واضحه.. در این صحنه اگه داور پنالتی می گرفت و نویر رو اخراج می کرد آلمانی ها اونقدرها اعتراض نمی کردن و هیچ کس بعد از بازی نمی گفت تصمیم داور اشتباه بود ولی در نهایت خطا به نفع آلمان گرفته شد قیافه هیگواین هم جالب بود بدبخت به داور چهارم می گفت مگه من چیکار کردم
    مطمئنا خطایی از هیگواین سر نزد و این قسمت تصمیم اشتباه بود اما به هیچ وجه نمی تونست پنالتی باشه،
    این مورد رو به شخصه اصلا ندیدم در پایگاه های معتبری که راجع به بازی مطلب نوشتن از بازیکنان آرژانتین نشنیدم حتی مطرح بشه و فقط امروز از بعضی از هواداران این تیم می شنونم.
    برای من اصلا این ادعا به قدری عجیب بودم که سرچ کردم بلکه خبرهای مرتبطی پیدا کنم که پیدا کردم:

نظر Graham Poll که طبق IFFHS بهترین داور 25 سال اخیر انگلستان هست و بازی های بزرگ زیادی رو سوت زده و به عنوان یک انگلیسی انشالله بی طرف هست:

The Germany goalkeeper had every right to go for the ball with his fist, made a clean connection and his
    follow-through was natural. He inadvertently cleaned out Higuain but there was no case for a penalty
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

البته گراهام پل داوری هست که به سر به هوا بودن و نداشتن دقت لازم معروف شده به خصوص بعد اشتباه عجیبش تو جام 2006 و دادن 3 کارت به یک بازیکن! احتمالا اینجا هم قوانین داوری رو یا فراموش کرده یا نادیده گرفته

طبق قانون فیفا:

Law 12 Fouls and Misconduct
    Using Excessive Force
    means that the player has far exceeded the necessary use of force and is in danger of injuring his opponent

a player who uses excessive force shall be sent off. no matter whether the player gets the ball or not

تیم آرژانتین هم وقتی‌ نتیجه رو واگذار کرده، میدونه اعتراض تاثیری تو نتیجه پایانی نداره و تنها لقب sore loser ایدش میشه، برای چی اعتراض کنه؟
    Last edited by fr0st; 14-07-2014 at 23:56.

18. 4 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

مطمئنا خطایی از هیگواین سر نزد و این قسمت تصمیم اشتباه بود اما به هیچ وجه نمی تونست پنالتی باشه،
    این مورد رو به شخصه اصلا ندیدم در پایگاه های معتبری که راجع به بازی مطلب نوشتن از بازیکنان آرژانتین نشنیدم حتی مطرح بشه و فقط امروز از بعضی از هواداران این تیم می شنونم.
    برای من اصلا این ادعا به قدری عجیب بودم که سرچ کردم بلکه خبرهای مرتبطی پیدا کنم که پیدا کردم:

نظر Graham Poll که طبق IFFHS بهترین داور 25 سال اخیر انگلستان هست و بازی های بزرگ زیادی رو سوت زده و به عنوان یک انگلیسی انشالله بی طرف هست:

The Germany goalkeeper had every right to go for the ball with his fist, made a clean connection and his
    follow-through was natural. He inadvertently cleaned out Higuain but there was no case for a penalty
    من نگفتم پنالتی بود، گفتم اگه پنالتی گرفته می شد جای اعتراض زیادی نبود، و در اون شرایط اگه پنالتی گرفته می شد، خیلی از افراد همینطوری می گفتن که قطعا پنالتی بود و ...

این برمی گرده به قوانین دو جانبه فوتبال که با هم در تضاد هستن، از یک طرف گفته میشه بازیکن حق کامل داره برای توپ بره (و دروازبان حتی حق بیشتر هم داره) و اگه با کسی برخورد کنه مسئله ای نیست، از طرف دیگه هم رفتار خشونت آمیزی که حتی مصدومیت هیچ، زندگی بازیکن رو می تونه به خطر بندازه، اولویت داره نسبت به همه اون قوانین در بحث خطا. این حرکت هر جای دیگه زمین اگه انجام می شد اصلا کوچکترین شک و تردیدی نبود که خطا به نفع آرژانتین هست و به خاطر بازی بسیار خطرناک اخراج هم دور از انتظار نبوده. اینکه گراهام پل هم گفته "his follow-through was natural" از عجیب ترین حرف های ممکن است (و البته این فاکتور اصلا در قوانین فیفا جایی نداره، قسمتی در قوانین گفته نشده بازی خطرناک اگه در انتهای حرکتی که به دنبال توپ رفتنش طبیعی باشه صورت گرفته باشه دیگه خطا نیست!).

بارها دیدیم بازیکن ها به خاطر اینکه پاهاشون رو بالا آوردن تا شکم بازیکن، حتی وقتی صورتشون به سمت دیگه ای بوده و بازیکن حریف رو نمی دیدند، اخراج شدن و در اون بحث ها هم که خطا بودن یا نبودن اصلا جای بحث نداره، اکثرا میگن این اخراج ها صحیح است (نمونه: خطای نانی مقابل رئال در دو سال پیش لیگ قهرمانان)، ولی در اینجا که در اون ارتفاع، دروازبان با علم کامل اینکه بازیکن کجاست می پره و هم با زانو و هم با مشت به سر بازیکن حریف می زنه اون هم با این شدت، بحث اینکه اصلا خطا هست یا نه رو داریم.

دقیقا همین بخش Use of excessive force قانون شماره 12 فیفا که دوستمون قرار داد شامل این قضیه میشه. رفتار خشونت آمیز نسبت به حق بازیکن برای رفتن به سمت توپ و گرفتن توپ و ... اولویت داره در قوانین.

اطلاعات بیشتر از داکیومنت های خود فیفا:

Playing in a dangerous manner is defined as any action that, while trying to play the ball, threatens injury to someone (including the player himself). It is committed with an opponent nearby and prevents the opponent from playing the ball for fear of injury. A scissors or bicycle kick is permissible provided that, in the opinion of the referee, it is not dangerous to an opponent. Playing in a dangerous manner involves no physical contact between the players. If there is physical contact, the action becomes an offence punishable with a direct free kick or penalty kick. In the case of physical contact, the referee should carefully consider the high probability that misconduct has also been committed.

بر اساس این تعریف شما بگید آیا حرکت نویر، بازی خطرناک به حساب میاد یا خیر. اگه پاسخ شما "بله" است، پس حداقل پنالتی جای بحث نداره. اگه پاسخ شما "خیر" است، فکر نکنم جای بحثی داشته باشیم.

20. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •