فقط جهت بالا امدن تایپیک![]()
دوستان اگه برنامه بازی هارو دیده باشید آرژانتین نهایتا توی 1/4 باید برتغال یا بلژیک رو شکست بده و بیاد جزء چهارتیم و از این نظر کارش خیلی سخت نیست... اونجا هم احتمالا اسبانیا و یا ایتالیا
آرژانتین --سوییس یا اکوادور 1/8
آرژانتین --بلژیک يا برتغال 1/4
پس دوستداران آرژانتین کجا هستن؟
یعنی مسی امسال اینقدر نا امید کننده بوده؟
عوضش دیماریا و آگوئرو انصافا نوید یک خط حمله خوف ناک رو میدن
من که امسال به قهرمانی آرژانتین خیلی امیدوارم
من برعکسش خیلی امیداور نیستم.. البته بازیکن ها خوب هستن و ولی آرژانتین اون تناسب تیمی لازم برای موفقیت رو نداره، البته اینکه بازیها در اون منطقه است قطعا کمک می کنه به آرژانتین ولی من خیلی امید ندارم![]()
صد در صد موافقم
آرژانتین اگر سایر خطوطش هم مثل خط حملش بود که دو سه دوره با فاصله قهرمانی رو مال خودش میکرد
اما شاید آرژانتین هم بتونه با پرتعداد بودن در خط میانی و حفظ توپ جلوی فشار اومدن به خط دفاعیش رو بگیره
جدای از این آرژانتین یک ستاره داره که به تنهایی میتونه سرنوشت یک جام رو تعیین کنه
مسی اگر آماده باشه تمام خطوط دفاعی این جام روزهای سختی در مقابل آرژانتین خواهند داشت
من دوست دارم ایران قهرمان شه، اگه نشد آرژانتین
خداییش بازیکنای خوب و دوست داشتنی ای داره.
امیدوارم یکم خط دفاعیش محکم تر نشون بده و یکم بازیکناش با هم مچ بشن
اگر تیمی بیاد که اجازه نده آرژانتین حمله کنه ، به راحتی حذف میشیم ! نه خط دفاعی قویه و نه هافبک ها به اون صورت ! توی این اوضاع بودن ویلی کابایرو توی دروازه می تونست نقطه قوتی باشه که اون هم دعوت نشده !
به نظره من تیم آ رژانتین تیم خوب وقابله احترامیه فقط برای موفقیت نیا زمنده عنصره شا نس هستش.
من واقعا دلیل دعوت نشذنش رو درک نمی کنم..............
امسال و سال های قبل حداقل جزء 5 تا گلر برتر لالیگا بوده اونقت این رومرو که من خودم نمی دونم کجا بازی می کنه رو میاد می زاره فیکس.
البته همونطور که گفتم فکر کنم مربی دروازه بانان آرژانتین پدر ایشون باشه.![]()
متاسفانه آرژانتین اصلا توازن قدرت نداره تو خطوط مختلف.خط حمله فوق العاده که رکورد مجموع گل زنی هم دارن تو بین 32 تیم. ولی از طرف دیگه فاقد یه دروازه بان درجه یک !(در تعجبم چرا لااقل کابایرو رو دعوت نکردن) بین مدافعین هم فقط زابالتا و دمیکلیس شناخته شده هستن. با این حال اگر شانس یار باشه و البته یه مسی آماده رو ببینیم میشه به قهرمانی آرژانتین امید داشت.
......
کسی از برنامه بازی های دوستانه آرژانتین تا قبل از جام جهانی خبر داره ؟
Last edited by vivabarca; 03-06-2014 at 17:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)