از وقتی که ویندوز 7 رو نصب کردم Unlocker کار نکرد روی سیستمم! واسه همین یادمم رفت اونم بگم ممنون از اینکه به اشتراک گذاشتینوشته شده توسط weedyzadeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از وقتی که ویندوز 7 رو نصب کردم Unlocker کار نکرد روی سیستمم! واسه همین یادمم رفت اونم بگم ممنون از اینکه به اشتراک گذاشتینوشته شده توسط weedyzadeh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز ممنون از آموزش فوق العادت. خيلي لذت بردم. كامل و شفاف با تمام جزئيات توضيح دادي. مرسي
فقط يك مشكل با ويندوز 8 داشتم كه تونستم حل كنم. گفتم بيام اينجا براي تكميل تاپيك به اشتراك بذارم.
اگه دقت كرده باشيد تو ويندوز 8 بعد از مرحله دوم يعني تغيير نام پوشه سيستمي com1 مشكلي وجود داره و اونم اينه كه عبارت داخل {} رو نمايش نميده. براي حل اين مشكل از پوشه thumbs.ms يك دايركتوري بگيرين تا بهتون نام كامل پوشه رو نمايش بده
براي دايركتوري گرفتن همونطور كه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز توضيح دادن عمل ميكنيم:
بعد از باز كردن cmd وارد دايركتوري ميشيم. به اين صورت:
حالا با دستور زير اطلاعات پوشه thumbs.ms رو استخراج ميكنيم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا ميتونين نام كامل پوشه رو ببينين:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز و ممنون به اشتراک گذاری.نوشته شده توسط amir ghasemiyan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر میکنم اگه Folder Options -> View -> Hide Extension For Known File Types رو تیکش رو بردارید اون بخش اسم فولدر رو هم نشونش بده. اگه شد اینجا هم به اشتراک بذارید.
ممنون.
نه عزيز من اينا رو تست كرده بودم. نشد. تنها راهي كه به ذهنم رسيد همين بود كه عرض كردمنوشته شده توسط MRHArtsClube [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام و خسته نباشید
من با استفاده از نرم افزار Folder Lock Professional بر روی یک درایوم پسوورد گذاشتم ولی الان که پسوورد رو وارد میکنم نرم افزار درایو رو باز نمیکنه با اینکه پسورد هم درست وارد میکنم.لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.
با تشکر
مشکل منم حل شد.واقعا ممنون که همه رو راهنمایی میکنین واطلاعات بدرد بخوری در اختیارمون میزارین
من با نرم افزار FolderEncrypt یک فایل قفل کردم و بعد چند روز ویندوزما عوض کردم. حالا وقتی میخوام بازش کنم و رمزمو میزنم مینویسه cannot find the encrypted file خواهش می کنم بگید چه کار کنم اطلاعات داخلش مال شرکتمونه
سلام من با استفاده از برنامه FOLDER LOCK درایو Gرو قفل کردم اما الان برنامه اجرا نمیشه یعنی تمام درایو قفل شده اما روی درایو که کلیک راست میکنی تو اون فهرست اسم این نرم افزار نیست لطفا راهنماییم کنید
سلام خدمتون شما عزیزان....خسته نباشید
بنده تا مرحله ی آخر یعنی تعویض نام f327~1 2 پیش رفنم اما در هنگام این کار access is dinied پیغام می دهد...لدفا راهنماییم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
منم یه همچین مشکلی داشتم ولی 100 برطرف شد. با نرم افزار Folder Lock Professional یه پوشه رو رمز گذاری کرده بودم ولی رمزش رو فراموش کردم بعد از یه مدتی.
اما حالا با مطالب این سایت تونستم اطلاعات ام رو برگردونم. من از نرم افزارFolderSizes استفاده کردم که دوست خوبه مون hamed29 در اول صفحه به طور کامل نحوه استفادش رو توضیح دادم////
ممنون آقا حامد که تجربیاتت رو در اختیارمون گذاشتی. خدا 100 در دنیا و 1000 در آخرت نصیبت کنه.
یا علی داش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)