دوستان عزیز سلام .
تو گیلان isp مخابرات کلا دانلود رایگان رو قطع کرده . میخوام بدونم تو مازندران هم به همین شکله ؟
دوستان عزیز سلام .
تو گیلان isp مخابرات کلا دانلود رایگان رو قطع کرده . میخوام بدونم تو مازندران هم به همین شکله ؟
دوستان کسی از لتینگان((نوشهر))هست که اینترنت وایرلس گرفته باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ما اینجا خط تلفن نداریم و این نداشتن نت خیلی داره اذیت میکنه باز ممنون میشم اگه کسی بود راهنمایی کنه...
مبین نت و رایتل هم اینجا انتن نداره.....
نوشته شده توسط TimeWarp [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره دوست من من همه شرکتهارو گشتم برای این مشکلم و زمانی که تعرفه هارو میدیدم همه محدود بود
نوشته شده توسط 5ive [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه الان همون محدود رو هم ورداشتن و اصلا چیزی به عنوان دانلود رایگان وجود نداره حتی تو ساعات رایگان (یک مگ و دو مگ کلا قطع شده و 512 هم سرعت 30 کیلوبایته از ساعات 1 تا 7)
بعد از کلی گشتن یک شرکت پیدا کردم که به صورت وایرلس کار میکنه..تو تهران تجربه کار با این نوع نت رو داشتم راضی هم بودم این شد که همین امروز وصل کردم...چالوس جلو دانشگاه هم هست....تست سرعت و همه هزینه هارو هم همراه تست میزارم.....
اقا چرا دانلود شبانه مخابرات حجم کم میکنه...شش ماهه زدم مگه شبانه نداره؟
با سلام
من خواهشی دارم بیان این جا تا یه مقایسه ای بین قیمت هر گیگ در انواع سرویس های شرکت های مختلف با هم داشته باشیم البته برای اونایی که دانلود زیاد می کنن هم خوبه از سرویس های ارزون تر از لحاظ ترافیکی آشنا میشن بازم مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
ببخشید
پینگ شاتل در بابلسر چنده برای گیم میخوام شاتل بگیرم
روی یه خط دیگمون که از هادیشهر (مخابرات کله بست) هستش تلفن داریم(قبلا روی این خط شاتل داشتم خیلی خوب بود ولی محله ما تا 512 بیشتر ساپورت نمیکنه.بعدش اصلا نت 512خوبه برای بازی کردن انلاین یا نه)
این خط ماله پازوار اسیاتک دارم پینگ تهران زدم نزدیک 190بود میخوام ببینم پینگ شاتل بابلسر چه جوری شاتل بگیرم برای بازی کردن انلاین کنسول
سلام
من مخابرات ساری یک ساله داشتم شبانه رایگان خودم یه مدت قطع کردم اما دوباره امسال رفتم تعرفه بگیرم بهم شبانه رایگان نداد
الان سرویس های دیگه غیر مخابرات شبانه رایگان (هرچند با دانلود کم سرعت ) چیا هست من برم عوض کنم؟(من adsl معمولی دارم وایر لس ندارم)
- این اینترنت 64 کیلو قدیمی رایگان نشده ؟
بعد اینکه تو نت تبلیغ اینترنت رایگان میکنن چیه چطوری بگیریم ؟
Last edited by hes25; 24-03-2017 at 01:58.
سلام
طرح شبانه رایگان دیگه تعطیل شده ؟
Last edited by hes25; 08-02-2018 at 22:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)