مشکل پیدا نکردن دکمه خاموش و روشن کردن وای فای در لپ تاپ lenovo g500-l روی کیبورد
مشکل پیدا نکردن دکمه خاموش و روشن کردن وای فای در لپ تاپ lenovo g500-l روی کیبورد
این رو نصب کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد f7 رو که بزنی گزینه وای فای رو میاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by مصطفی; 28-02-2014 at 17:08.
داداش جواب ندادنوشته شده توسط مصطفی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکمه وای فای در لپ تاپ شما F7 ( و یا ترکیب Fn+F7 در صورت فعال بودن Hotkey ها در بایوس ) می باشد .
برای اینکه این دکمه کار کند نیاز به نرم افزار Energy Management دارین .
تمام درایور ها و نرم افزار های مربوط به لپ تاپتون رو می تونین از لینک زیر بگیرین :
_____________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته معمولا دکمه های F1-F12 در این لپ تاپ ها بسته به ویندوز ممکنه عملکرد مناسبی نداشته باشند . توصیه بنده اینه که برای هماهنگی بیشتر لپ تاپتون ، ویندوز 8/8.1 نصب کنین . ( اگر ویندوز 7 نصب کردین )
دوست عزیز ویندوز من 8 و نرم افزاری رو هم که گفتین نصب کردم هات کی هم در بایوس فعاله اما همچنان کار نمیکنهنوشته شده توسط hayyan71 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل منم همینه
آقا من این کارو کردم مشکلم حل شدنوشته شده توسط مصطفی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا دستت درد نکنه
سلام ممنون از لطف شما من که مشکلم حل شد
واقعا مرسی مشکلم حل شد اقا فروم های دیگه پیشنهاد داده بودن بزارم رو sleep بعد وای فای روشن میشد ولی دنبال یه راه حل قطعی بودم که نرم افزار شما خیلی بهتر و کار
امد تر بود دمت گرم
ممنون ممنون ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)