????????? از کجای ایران هستی
????????? از کجای ایران هستی
دوستم تهرانه.
سلام می خوام یه تلویزیون ال ای دی دوو ۴۹ اینچ بخرم به نظرتون خوبه اگر خوب نیست چه مارکی رو پیشپهاد میدین مارک جی وی سی چه جوریه خوبه?ممنون
خوبه - آشنایان گرفتن و راضین!
بعضی مدل هاش تحت آندروید
سلام،
دوستان در مورد ال ای دی های دوو کسی اطلاع داره؟
اینکه کیفیت تصویرشون چطوره و کلا خریدشون مصلحت هست یا نه؟
مدلهای مد نظر هم فعلا اینا هستن:
49F800
42F8100
49F4100
و یکی هم 39E4800
همگی ساخت ایران هستند ولی کیفیت قابل قبولی دارن البته قیمتشون هم نسبتا بالاست!![]()
آره قیمت دو تای اول 3 تومن، سومی 2.700 و آخری هم 2 تومنه. نمیدونستم ساخت ایرانن! پس شاید بهتره بیخیال بشماینا در مقایسه با تلویزیونهای ال جی در این رنج قیمت کیفیت و تکنولوژیشون خیلی پایینتره؟
من کلا راجع به برند دوو هیچ اطلاعی ندارم، به نظر شما ارزش خرید داره؟ یکی هم به نظرتون اسنوا بهتره یا دوو؟ البته میدونم سوالم کلی هستش و هر کدومشون محصولات متفاوت با کیفیت مختلفی دارن، منظورم اینه در این رنج قیمت یعنی حدود 3 تومن، از دوو و اسنوا کدومشون محصولات بهتری دارن؟
ممنون![]()
اکثر برندهای صوتی و تصویری مونتاژ داخل هستند ! خودم هم از برند داخلی استفاده میکنم که از نظر کیفیت چیزی از برندهای خارجی کم نداره!
انتظار شما از تلویزیون چیه؟
اسنوا محصولاتشو با برندهای مختلف وارد بازار میکنه بخاطر تفکر مردم! یعنی دوو با اسنوا با تکنو از نظر کیفیت تفاوت خاصی ندارن شاید از نظر امکانات مقداری متفاوت باشن!
البته 49 اینچ دوو یکی از آشناها داره و راضیه
اسنوا مگه همون دوو نیست؟چون یادمه گارانتی هردو انتخاب هست ویک زمانی توسط اسنوا خریده شد
با این بودجه چرا بدون گارانتی الجی کره ای یا مصری نمیخرین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)