عزیز یکم از فضاهای بازی واسمون عکس بزارنوشته شده توسط Hotsun [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درباره یه تریلر فکر نکردی ؟؟؟ خیلی کوتاه باشه از قسمت هایی از بازی ؟؟؟
عزیز یکم از فضاهای بازی واسمون عکس بزارنوشته شده توسط Hotsun [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته شده توسط Hotsun [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول
البته من یه سکانس از بازی رو رو سیستم پیام جان دیدم که خودش تو یونیتی اجرا کرد
fps عالی با اینکه گرافیک خیلی بالا بود ولی کاملا روان بود
شیلدرها و افکتها قطرات باران رو دوربین ...
یعنی یه همچین چیزی تو یونیتی خیلی جالب بود
در کل کار خیلی جالبه بود ولی فعلا زیاد کار داره هر چی گرافیک بیشتر زمان بیشتر برای تولید لازمه
مهندس موفق باشی
متاسفانه هنوز به مرحله نمایش نرسیده هر چند خیلی کوتاهعزیز یکم از فضاهای بازی واسمون عکس بزار
در واقع میخواستم تریلر بذارم ولی پشیمون شدم چون قراره بعداً یه نمایش طوفانی تو تمام سایت های ایرانی راه بندازیم یعنی امیدوارم اینجوری بشه.
همونطور که احمد هم گفت :
در کل کار خیلی جالبه بود ولی فعلا زیاد کار داره هر چی گرافیک بیشتر زمان بیشتر برای تولید لازمه
ممنون از احمد که توضیحات مختصری رو دادی به بچه ها
یه خبر بد/ خوب هم بدم, کانسپت آرتیستمون قراره چند وقت دیگه بره آلمان و دیگه نمیتونه روی این بازی کار کنه, خوبش اینه که داره میره راحت میشه بدش اینه که دیگه در کنار ما نیست
متاسفانه هنوز به مرحله نمایش نرسیده هر چند خیلی کوتاهعزیز یکم از فضاهای بازی واسمون عکس بزار
در واقع میخواستم تریلر بذارم ولی پشیمون شدم چون قراره بعداً یه نمایش طوفانی تو تمام سایت های ایرانی راه بندازیم یعنی امیدوارم اینجوری بشه.
همونطور که احمد هم گفت :
ممنون از احمد که توضیحات مختصری رو دادی به بچه ها
یه خبر بد/ خوب هم بدم, کانسپت آرتیستمون قراره چند وقت دیگه بره آلمان و دیگه نمیتونه روی این بازی کار کنه, خوبش اینه که داره میره راحت میشه بدش اینه که دیگه در کنار ما نیست
یونیدی 5 خیلی قدرت داره به نظر من هیچی از آنریل کم نداره. گرچه خیلی وقته با آنریل کار نکردم اما از رو دموهایی تو یوتوب دیدم اصلا چیز خاصی نیست که نشه با یونیدی ساختش.
فرقشون اینه که آنریل از همون اول با گرافیک از پیش تنظیم شده تو نگاه اول بهتر میاد اما یونیدی گرافیک دیفالتش خامه اما میشه در حد CG کشیدش بالا. گرچه سخته و نیاز به تجربه زیادی داره
اما اگه بدونی چطوری باهاش تا کنی قدرتش رو حس میکنی
سلام واقعا خیلی خوبه و افتخارید.
مخصوصا طراحی شخصیت بازی که خیلی با دقت روش کار شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)