نوشته شده توسط leo.unique [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه این فریم ور روش بوده من آپگرید نکردم
شما لینک دانلود این فریم وری که گفتین رو دارید؟
اگه آپگرید کنم حل میشه دیگه؟ درسته فکر کنم خودمم بتونم انجام بدم
نوشته شده توسط leo.unique [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه این فریم ور روش بوده من آپگرید نکردم
شما لینک دانلود این فریم وری که گفتین رو دارید؟
اگه آپگرید کنم حل میشه دیگه؟ درسته فکر کنم خودمم بتونم انجام بدم
نه لینکی ندارم ! باید توی اینترنت جستجو کنی !نوشته شده توسط p30world93 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا حل بشه
من هر چی گشتم فریم ورش پیدا نکردم! :(نوشته شده توسط leo.unique [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود
والله الان من فریمور 1.00.12 همچنان هر 5دقیقه در حال قطع و وصل شدن هست خود بخود یه مهندس در زمینه شبکه هست لطفا ما رو از دست این استانداردهای جهانی cisco نجات بده....
کمک..
با سپاس
modulation رو تغییر بده شاید بهتر شدنوشته شده توسط shahrokhblash [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت شما عزیزان،مودم شما مشکلی نداره،ابتدا وارد تنظیمات مودو بشید با تایپ192.168.1.1 و یوزر و پسورد رو وارد کنید. بعد از سمت چپ اولین منو رو به نام Setup و بعد از اون اولین منو از چپ به نام Basic Setup رو انتخاب کنید. (اینجا همون جایی هست که مودو رو برای نوع کانکشن و یوزر پسورد کانفیگ می کنید)،بعد در وسط صفحه ای که می بینید در قسمت PPPOE Setting که در زیر قسمت یوزر و پسورد هست ، گزینه ی Connect on demand رو به keep alive تغییر بدید. قطع و وصلی مودم شما حل میشه. دلیلش هم اینه که گزینه اول به این معنی است که در زمانی که از مودو شما به اندازه مدت زمانی که جلوی Connect on Deman نوشته که به طور پیش فرض 5 دقیقه می باشد استفاده نشود کانکشن آن قطع می گردد.نوشته شده توسط shahrokhblash [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی مشکل آنتن دهیش هنوز پابرجاست......،البته این کشفی بعد از 48 ساعت درگیری با ابن مودم هست.اشتباه کردم که اینو برای ارتباط بی سیم گرفتم.برای بی سیم فقط استانداردهای B&G رو داره که خیلی بده. ولی برای با سیم عالی هست.
سلام لینک دانلود فریم ویر WAG120N:
10/17/2014
Ver.1.00.20 (ETSI) Annex A
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و لینک کمکی:
4.0 MB
------------------------------------------------------------------
Firmware
11/17/2014
Ver.1.00.19 (ETSI) Annex B
4.0 MB
منم الان دو ساله این مودم رو، دقیقا همین مدل رو دارم و دقیقا همین مشکلات رو داره ! چراغ اینترنتش همینطوری دلبخواه روشن و خاموش میشه و کلی واسه وصل شدن اذیت می کنه و همیشه هم داغ می کنه ! از اونجایی هم که نه آنتن داره و نه راه خروجی واسه رد و بدل شدن هوا همیشه داغه و در صورتی که مودم های دیگه اصلا اینطوری نیستند ! خودم با ابتکار عمل یه پایه براش درست کردم که هوا دور و برش بچرخه و داغ نکنه که کمی مشکل برطرف شده یکم سریعتر عمل می کنه ولی باز هم مشکل کانکت شدن برطرف نشده !
سلام. من این مودم رو سال های پیش داشتم. اون زمان یادمه بردش کم بود یه مقدار. البته الان دیوایس ها گوشی ها چیپست شبکه شون خوب شده و اون مشکل به چشم نمیاد. برای من آداپتورش سوخت یه آداپتور متفرقه زدم اونم سوخت تا الان فکر میکردم خودش سوخته. سال ها مودم های دیگه استفاده میکردم. تا اون هام یکیش asus 604g بود که اواخر گهگاهی ریست میشد. اون یکی هم دی لینک که باز آداپتور سوخت. بردم لینک سیس رو درست کنم امروز دیدم سالمه فقط آداپتور میخواد که یدونه 1.2 آمپر گرفتم به قیمت 3 برابر خود مودم 13 سال پیش. من 80 تومن گرفته بودمش! خلاصه دنبال فریمور بودم که سایت اصلی برداشته. از سایت خارجی دیگه پیدا کردم. یه سری ایرانی ها هم که دنبال کره گرفتن از آب هستند پولی دارن میفروشن. من به همین دلیل دو تاش رو میذارم کسی گذرش خورد دانلود کنه.
لینک دانلود نسخه Wag120n Annex A 1.00.20:
نسخه Annex B 1.00.19:
برای اپدیت از مرورگر ویندوز استفاده کنید.
Last edited by NIMA_AZX; 02-01-2025 at 22:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)