منیزیم و کلسیم وقتی اشباع شده باشند ، آب را آب سخت می گن. آب وقتی نرم می شه همون کلسیم و منیزیم معلق و حل نشده را در خودش حل می کنه
کلی کار جالب می شه با آهنربا و آب انجام داد. اون آزمایش را سر فرصت بیشتر توضیح می دم
منیزیم و کلسیم وقتی اشباع شده باشند ، آب را آب سخت می گن. آب وقتی نرم می شه همون کلسیم و منیزیم معلق و حل نشده را در خودش حل می کنه
کلی کار جالب می شه با آهنربا و آب انجام داد. اون آزمایش را سر فرصت بیشتر توضیح می دم
خوب اگه اب فیلتر اینقدر سخت شده باشه که املاح بصورت معلق و حل نشده توش باشن من دیگه نیاز به ازمایش ندارم میرم عوضش می کنم.
بنظرم فیلتر نباید الان مشکل داشته باشه چون وقتی تو کتری می جوشه، کتری رسوب نمی گیره. ولی نمیدونم چقدر میشه به این روش اطمینان داشه و سختی اب تا چه اندازه باشه این اتفاق نمیافته.
Last edited by arash59b; 03-10-2013 at 11:29.
اشتباه شما همین جاست ، سختی آب را با میزان کلسیم و منیزم موجود توی اون می سنجند نه با رسوبات بعضاً آهکی یا گاهی هم سرب
هیچ فیلتری نباید منیزم و کلسیم موجود در آب را از بین ببره وگرنه اون آب در نظر اداره بهداشت ممنوع اعلام شده. رسوب گیر ها آب سخت را نرم نمی کنند آب را تصفیه می کنند
بین نرم کردن و تصفیه کردن خیلی اختلافه دوست عزیز. فیلتر آب نباید منیزم و کلسیم را از آب جدا کنه .
فیلتر فقط مولکول خنثی رو عبور می ده و یون ها ازش عبور نمی کنن این جزو خاصیت غشا نیمه تراواست که فقط مولکول خنثی رو عبور بده
ولی تو آب نرم یون وجود داره ..چیزی مثل آب مقطر حاصل تلخیص آبه یعنی هیچ یونی نداره ..
چند مورد پیدا کردم گفتم شاید به درد شما هم بخوره والا ما اگه از شیمی چیزی فهمیده بودیم دانشگاه نمی رفتیم فیزیک
محتوای مخفی: مورد اول
محتوای مخفی: مورد دوم
چند مورد پیدا کردم گفتم شاید به درد شما هم بخوره والا ما اگه از شیمی چیزی فهمیده بودیم دانشگاه نمی رفتیم فیزیک![]()
شما و سایر دوستان رو نمی دونم ولی من به شخصه 6 سال بیشتره که شیمی خوندم و می خونم
این توضیحاتی گذاشتین که تو صفحات قبل هم گفته شده بود کاش از اول خودتون سرچ می کردین چون سرچ خودتون براتون سندیت بیشتری داره
مورد سوم
محتوای مخفی: سختی سنجی
این دو روش که اسم برده چی هستند؟
اختیار دارید منظور این نبود که مطالب قبلی رو قبول ندارم یا شک دارم
فقط هنوز نتونستم راهی پیدا کنم که هم مطمئن باشه و هم احتیاج به وسایل ازمایشگاهی مخصوص نداشته باشه
Last edited by arash59b; 03-10-2013 at 22:43.
سلام این رشته توییت رو دنبال کنید امید وارم که به جوابتون در مورد سختی گیر برسید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)