خب من تجربه کافی در مورد رو دارم، در ضمن عاشق مک یا هیچ ابر شرکتی هم نیستم چون دانشگاه 200 دلار تخفیف میداد سال 2010 یک مک خریدم!
ببینید توی هر محصولی همیشه یه عده راضی هستند یه عده هم ناراضی(حساب fanboy های اپل هم که کلا جداست همیشه راضین!) شما باید خودتون خوب تحقیق کنید ببیند هر کدوم تا چه حد درسته.
با Bootcamp ویندوز در کنار مک هیچ مشکلی ندارین از نظر سخت افزاری، از نظر نرم افزاری هم درایورهای ویندوز رو بطور کامل توی یک پک دانلود میکنید(بسته به مدل لپ تاپ) و راحت نصب میشه (از کارت گرافیک گرفته تا بلوتوث)،
امــــا حداقل برای من سرعت بوت شدن ویندوز زیاد جالب نیست و مصرف باتری یکمی توی ویندوز بیشتره(که البته چشمگیر نیست)، البته در مجموع اینا اونقدر مهم نیست نکته مهم اینه که با توجه به سلیقه و کاربردتون مدل لپ تاپ رو انتخاب کنید حالا مک یا چیز دیگه، که ظاهرا وقت گذاشتین کردین، نکته دیگه اینه که از پارتیشن ویندوز نمی تونید به پارتیشن مک دسترسی کپی و نوشتن روی دیسک داشته باشین بنابراین اولی که دارید ویندوز می ریزید حساب جای کافی برای برنامه های ویندوز تون رو بکنید، در ضمن می تونید برای اینکه خیالتون راحتتر باشه یه برنامه مثل VM ware یا Parallel desktop بریزید و ویندوز رو از اونها اجرا کنید، پس در مجموع مشکلی نیست.
تاپیکی هم که لینک کردین دیدم، نکته اول اینه که والا اولش که یکی یه چیزی میخره یه مقدار حالا چه مثبت چه منفی جوگیره و نمیشه روی review اش حساب کرد(منظور من البته بیشتر فروم هاست نه سایتها) در ضمن دیدم نه کسی که ویندوز 8 ریخته بود و راضی بطور دقیق build و ورژنش رو نوشته بود نه اونی که مشکل داشته کانفیگش رو یا مثلا یکی ادعا کرده بود که wifi اش توی ویندوز سریعتره(!) بنابراین خیلی مبنا رو برای ایراد داشتن/نداشتن روی فروم های مکی نذارین.