با سلامتبلت خوبي است اما تا حالا راضي بوده ام نسبت به قيمت و كارايي خوب است همچنين كار كرد باطري خوبي دارد .فقط اگر براي تلفن استفاده كنيد بايد از هندزفري استفاده كنيد چون با بلندگو كار مي كند مدل بنده راديو دارد .
با سلامتبلت خوبي است اما تا حالا راضي بوده ام نسبت به قيمت و كارايي خوب است همچنين كار كرد باطري خوبي دارد .فقط اگر براي تلفن استفاده كنيد بايد از هندزفري استفاده كنيد چون با بلندگو كار مي كند مدل بنده راديو دارد .
با سلام
برای اتصال تبلت با ویندوز xp این برنامه را از اینجا دانلود کنید و موقع اتصال تبلت از ان استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
RoM به قسمت است چطوری به یک فایل تبدیل کنم
با سلام
وقتی دکمه را ریست می کیرم وکابل را وصل می کنم اصلا کامپیوتر نمی تواند تبلت را پیدا کند ؟
سلام
من فایلارو دانلود کردم ولی وقتی میخام فایل رو اکستراکت کنم خطا میده به دو تا فایل و کل فایل رو اکسترکت نمیکنه فقط 597 مگ رو اکستراکت میکنه
چیـــــــکار کنم
سلام
من فایلارو دانلود کردم ولی وقتی میخام فایل رو اکستراکت کنم خطا میده به دو تا فایل و کل فایل رو اکسترکت نمیکنه فقط 597 مگ رو اکستراکت میکنه
چیـــــــکار کنم
سلام . من هم موقع اکسترک کردن مشکل دارم . . ممکنه کمک کنید ؟
سلام دوستان کسی این روشو امتحان کرد؟ جواب گرفتین؟ ج بدین پللیییییییزبعد روت کردن نرم افزار خاصی واسه مکالمه باید نصب کنیم؟؟؟؟
پسوردش چیه؟
سه فایل رام رو دانلود کردم موقع Extract ارور میده!
ممنون میشم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)