سلام .
مدتی بود دنبال روشی بودم تا فریم ور گوشی های هوآوی رو نصب کنم .
ابتدا عرض کنم اینجا کاری به روت و آن لوک و ... ندارم و اونها بحثشان جداست .
ابتدا برای دریافت firmware مخصوص گوشی خود به وب سایت خود گوشی میریم تا اونو دانلود کنیم . دلیل این که میگم وب سایت خود گوشی ، بخاطر اینه که بعضی از آپدیت ها رو سایتهای دیگه ندارن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بعد از دانلود و خارج کردن فایل از Zip ، به یک پوشه ای بر میخورید بنام dload و داخلش فایلی هست بنام UPDATE.APP .
روش کار بسیار ساده هست .
پوشه dload با محتویاتش رو کپی میکنیم تو کارت حافظه خارجی گوشی .
ما نیاز به 1 گیگ فضای خالی در حافظه خارجی گوشی داریم .
حالا به مسیر زیر در گوشی اندرویدمون میریم : System settings->Storage->Software Upgrade->SD card Upgrade->Confirm->Upgrade
تصویر مسیر بالا که مربوط به اندروید 4 هست :
و یا بصورت زیر : کلید بالا و پایین ولوم رو با هم نگه میداریم و سپس کلید پاور .
سپس چند دقیقه صبر کنید تا مراحل نصب به اتمام برسه ...
قبل از اینکه که آپگرید کنید یک بک آپ داشته باشید (!)
تمام .
سپس برای چند دقیقه با لوگوی هوآوی ( ) بر میخورید که نترسید و فکر نکنید گوشیتون دیگه بالا نمیاد ، بنابراین به چیزی دست نزنید و بزارید کار خودشون بکنه .
در آخر هم تنظیمات اولیه نوشن داده میشه که خودتون باید تنظیم کنید .
دوستان حتما یک بک آپ داشته باشید تا خدای نکرده حسرتر نخورید !
در اخر این رو هم بگم افرادی که گوشی هوآوی G600 دارند و همش مشکل ریست شدن رو دارند با نصب این فریم ور مشکلشون کاملا حل میشه .
اگه چیزی کم و کسری داره به بزرگی خودتون ببخشید , خودتون هم میتونین اینجا اضافه کنید تجربیاتتون رو .
یک فایل ضمیه برای نصب فریم ور هست که مربوط به گوشی G600 هست که دیدنش خالی از لطف نیست ! و اطلاعات کاملتری میده .