کتاب شیمی آلی موریسون و بوید ویرایش 6 (1992) رو میخواستم. زبان اصلی. فرمت PDF یا WinDJ
کتاب شیمی آلی موریسون و بوید ویرایش 6 (1992) رو میخواستم. زبان اصلی. فرمت PDF یا WinDJ
باسلام
اگر امکان دارد سوالات انتهای فصل شیمی فیزیک الی هریس را میخواستم اگر حل المسايل هم داشت لطف کنید ممنون میشم
نام کتاب شیمی فیزیک آلی (مبانی مکانیسم واکنشهای آلی)
نام نویسندگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مترجم)، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مترجم)، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مترجم)، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مترجم)
سلام. کسی تشریح مسائل شیمی الی ولهارد نداره ؟ (نیاز فوری)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام،مشه لینک کتاب "organic chemistry wade "رو فعال کنین؟نیاز فوری دارم! ممنون
کتاب "organic chemistry wade" تو فهرست لینکهای بخش شیمی نبود ، میشه لطف کنین بذارین؟
کتاب "organic chemistry wade" تو فهرست لینکهای بخش شیمی نبود ، میشه لطف کنین بذارین؟
با سلام
Organic Chemistry, 5th Edition by L. G. Wade, Whitman College, Walla Walla, WA
شامل 26 فصل:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. ميشه لينك كتاب شيمي عمومي شوم (ديويد گلدنبرگ) رو بذارين خيلي نيازش دارم. ممنون![]()
Last edited by fatimah22; 13-01-2011 at 14:39.
سلام.اگه میشه کتاب شیمی فیزیک لوین جلد 2 و3 و همچنین کتاب شیمی آلی پیشرفته کری را برای دانلود بزارید اگه ترجمه شده باشه ممنون میشم.
من نسخه انگلیسی شیمی آلی کری رو دارم . اگر نیاز دارین لینکش رو بذارم؟
salam.man ketabe virayesh 4 fasi ro khili ehtiaj daram
lotfaaaaaaaan bezariiid
سلام بچه ها. حل المسایل فارسی یا انگلیسی شیمی آلی ولهارد در دسترس هست؟ اگه کسی ای بوکش رو داره ممنون می شم بذاره....
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)