سلام تاریخ سیستم رو به اوایل سال 2012 برگردون vray مشکلش حل میشه
سلام تاریخ سیستم رو به اوایل سال 2012 برگردون vray مشکلش حل میشه
با سلام
دوستان من بعد از نصب max 2011 و جهت کرک کردن نرم افزار با این مشکل رو به رو شدم یعنی پیغام زیر میاد و مکس بسته میشه
the software licens check out failed error 20
و اینم بگم که همین نرم افزار قبلا روی سیستم من نصب بوده و پعد از ینکه ویندوز عوض کردم و خواستم دوباره max تصب کنم با همچین مشکی روبه رو شدم و بیش ار 20 بار این نرم افزارو پاک کردم و دوباره ریختم حتی ویندوزم یه بار عوض کردم دیگه دارم دیونه میشم دوستان کمکم کنید
هین نصب به اینترنت متصل بودی ؟، شاید کرکتون مشکل داشته به خاطر همینه و شاید دیگه نشه نصب کردنوشته شده توسط mahdiy@r [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن 2013 یا 14 رو نصب کن یا 15 که جدید اومده رو نصب کن
با تشکر از راهنماییتون من مکس 2011 پاک کردم و به جاش 2014 ریختم ولی الان مشکلم این شده دیگه کلافه شدم اینم بگم که مجبور بودم یه کاریو تحویل بدم و مکس 2009 ریختم روی سیستمم و خیلی خوب کار میکنه ولی مکس 2014 که نصب کردم این مشکلو داره:نوشته شده توسط Lord-Voldemort [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام این مشکل license برای وقتی هست که تیک گزینه flexxnet در بخش سرویس سیستم برداشته شده هستنوشته شده توسط mahdiy@r [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی msconfig قسمت services بگردی اونو پیدا میکنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)