نوشته شده توسط ata.royalfalcon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزینه Intialize Disk رو ندارم
دلیلش چی میتونه باشه؟؟
نوشته شده توسط ata.royalfalcon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گزینه Intialize Disk رو ندارم
دلیلش چی میتونه باشه؟؟
هارد اكسترنال را به سيستم بزنيد و يك عكس از disk management در حاليكه روي disk مورد نظر راست كليك كرديد بذاريد .نوشته شده توسط yoosef_st [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مشگل حل شد
درایور رو از خود سایت وسترن دانلود کردیم قشنگ 3 گیگ فرمت شد
با تشکر از راهنماییهای دوستان
با سلام عطا خان من به توصیه شما در مورد بدسکتوری هارد عمل کردم و هاردو به گارانتی فرستادم.خوب دستشون درد نکنه هاردو برام تعویض کردند.برای راحتی شما و دوستان مشکلمو به صورت تیتر در زیر مینویسم.خیلی خوشحال میشم که شما و دوستان کمک کنید.
الف:سیستم عامل من ابونتو هستش ولی میخوام هارد رو تو ویندوز ۷دوستم فرمت کنم (برای اینکه نمی خوام اون تجربه تلخ هارد قبلی تکرار بشه.تو ویندوز ۷ پارتیشن بندی کنم و بعد تو ابونتو برای خواندن و نوشتن فایل ها استفاده کنم)
ب:سه تا پارتیشن ۱۲۰۰؛۹۰۰؛۸۰۰ با فرمت ext4 که با برنامه MiniTool_Partition_Wizard_Server_8.1.1 میشه اینکار تو ۷ انجام داد
ج:جدول پارتیشن gpt باشه
د:ایا نیاز به تعیین کردن letter برای پارتیشن ها هستش.(با تعیین کردن و یا نکردن letter هنگام پارتیشن بندی، تو ابونتو و یا سایر سیستم عامل مشکل شناسایی نداشته باشه)
ه:ایا نیازی bios-grube و یا پارتیشن های جانبی برای جدول پارتیشن gpt نیازی هست؟
دوستان سلام من مجبورم از xp استفاده کنم هیچ راهی نداره این هارد 3 ترابایت رو بتونم بهش بشناسونم؟یعنی همین gpt رو؟
سلام .نوشته شده توسط megasystem [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد دیسک شما از کدام برند هست ؟ اگر سیگیت هست میتونید از قسمت Extended Capacity Manager برنامه DiskWizard برای قابل استفاده کردن الباقی فضا بدون اینکه نیازی به GPT باشد استفاده کنید .
سلامنوشته شده توسط ata.royalfalcon [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مشکلم همینه.یه هارد 3 t خریدم 2t را شو می شناسه.
چه جوریGPT هارد را Initialize بکنم ؟؟؟؟
سلام .نوشته شده توسط cactus007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بعنوان هارد دیسک دوم سیستم هست (یعنی روی هارد دیسک دیگری ویندوز نصبه) ، از طریق Disk management ویندوز پس از حدف کلیه پارتیشنها طبق عکس از MBR به GPT کانورت کنید .
ولی اگر سیستمتان فقط یک هارد دیسک دارد ؛ با استفاده از دستورات Diskpart طبق روش گفته شده در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) میتونید به GPT کانورت کنید . دقت کنید که اگر بخواهید روی هارد دیسک GPT ویندوز نصب کنید مادربردتان باید از UEFI پشتیبانی کند.
[QUOTE=peyman-yasi;7716175]سلام . دوستان من یه هارد 3 ترابایت خریدم .دارم تحت ویندوز پارتیشن بندی میکنم
مشکل من اینجاست که از 3 ترابایت فقط 2 ترا رو درایو درست میکنه .
همونطور که تو عکس میبینین 740 گیگ خالی میمونه که نمیتونم براش درایو درست بکنم
ویندوزم 7 64 بیتی هست و هاردم اینترنال
میشه کمکم بکن
سلام .نوشته شده توسط heydar.619 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد ديسك بايد بصورت GPTد، Initialized شود تا بتوانيد از تمام ظرفيت آن استفاده كنيد . اگر هم هارد ديسكتان Seagate هست ميتوانيد در حالت MBR هارد ديسك را Initialized كنيد ولي با برنامه DiscWizard و از قسمت Extended Capacity Manager الباقي فضا را بصورت يك هارد ديسك جداگانه شبيه سازي كنيد .
دقت كنيد كه اگر ميخواهيد روي هارد ديسك GPT ويندوز نصب كنيد مادربرد بايد UEFI داشته باشد و فعال هم شده باشد . همچنين ويندوز استفاده شده بايد از انواع 64 بيتي باشد .
Last edited by ata.royalfalcon; 09-09-2014 at 09:51.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)