میخوام نظرتو بدونم شما بودی کدوم رو میپسندیدی ؟ Optimus G یا S3 ؟
میخوام نظرتو بدونم شما بودی کدوم رو میپسندیدی ؟ Optimus G یا S3 ؟
من اگه باشم Optimus G رو برمیدارم بخاطر سی پی یو قویتر و میزان رم بیشترش
Last edited by happy_2o2o; 16-08-2013 at 20:59.
هر کدوم که ساپورتش بهتره. تو بین این 3تا nexus 4 از همه بهتره ولی nexus 4 و optimus G پشتش شیشه ای و نگه داری ازش خیلی سخته بخاطر همین Galaxy S3 (البته اگه ساپورتش خوب باشه)
هیچ کس در مورد رم 1.5 و رابط گرافیکی به مراتب قوی تر و سی پی یو 1.7 چیزی نگفت . همه میگن S3 بهتره ولی در حالت کلی از نظر قدرت قطعات S4Mini قوی تر هست . من امروز باهاش کار کردم خیلی خوش دسته . و البته نسبت به اندازه اش واقعا تو دست جا میشه. این جزو قدرت دیزاین این گوشی میتونه محصوب بشه. چون من خودم LG L7 دارم با صفحه ی 4.3 ولی نمیشه با یک دست باهاش کار کرد . حتی با یک دست تعادل نگهداریش رو نداری زیاد.
ولی این گوشی واقعا توی یک دست به راحتی جا میشه و میشه باهاش کار کرد. کیفیت صفحه نمایشش واقعا عالیه.
قیمتش امروز 1.409.000 بود حدودا ولی بازم به نظر من گروونه!![]()
قیمتش تو دیجی کالا 1289000 تومنه!
اس 3 بهتره خباول این که فلگشیپ بوده
ساپورت بهتر
صفحه بهتر
و و و ....
رم1.5 زیاد مهم نیست.
چیزایی مثل ساپورت (البته منظور نرم افزاره ها:-") دوربین و صفحه و اینا از اس4 مینی بهتره
توی مینی های نسل جدید وان مینی به مراتب بهتره
سلام.
البته دوربینش واقعا"عالیه این یکی از عکسایی هست که باهاش گرفتیم.
دوستانی که این گوشی رو دارن ، بیان و بررسی خودشون رو از این گوشی اعلام کنن.
تاپیک خوابیده !!!!
دوستانی که دارن مشه یه روویو بدن؟ چطور هست؟ با توجه به اینکه قیمتش به 1130 هم رسیده . به نظرتون گزنه خوبی هست؟
سلام من این گوشی و دارم برای من دو سیم کارته هست هر دو سیمکارتی که نصب میشه میکرو سیم هست .البته من فقط از یه سیم استفاده می کنم .
شارژ خوب نگه میداره ( با توجه به مصرف من که معمولیه یه روز رو راحت نگه می داره و تا یک و نبم روز هم می شه روش حساب کرد )
توی سایت ها خونده بودم این گوشی مشکل آنتن دهی داره اما گوشی من اصلا این مشکل رو نداره وایرلس هم مشکلی نداره و قطعی نداره
تاج اسکرین هم خیلی خوبه و مشکلی نداره.
کیفیت دوربین هم باید به تنظیماتش برید و اونو تنظیم کنید تا بهتر بشه در کل من کیفیت فیلم برداریش رو بهتر از عکسش دیدم اما عکس هاشم شما رو راضی می کنه توی سایتا نمونه عکس و فیلم گرفته شده با این گوشی وجود داره می تونید جستوجو کنید و ببینید .
اسپیکرش هم خوبه صدای طرف مقابل خیلی خوب میاد .
مقدار sar ( جدب انرژی ) پایین و خوبی داره .
در کل گوشی بدی نیست فقط صفحه کوچیکی داره که برای اون هایی که سایت گردی می کنند ناخوشاینده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)