سلام . من این فایل رو دانلود کردم و مراحلی رو که فرمودید انجام دادم . ولی این پیغام خطا رو به من میده . میشه مشکلمو رفع کنین ؟
The keys and values containned in
آخرشم نوشته
have been succesfully added to the registry
شما سه تا روش پایین برای رفع مشکل خودتون برین اگر که همین مشکل دارین 
روش اول
ابتدا منوی استارت باز کنید بعدشم در قسمت سرچش تایپ کنید cmd بعد روی گزینه مورد نظر کلیک راست گزینه run as admin انتخاب کنید درکادری که باز میشه این دستور پایین با موس از روش کپی داخل همون پنجره با موس paste بعدشم اینتر کنید اگر که یک پیغام دریافت کردین بعد باید حرف y از صفحه کلید به نشانه تایید فشار بدین بعد سیستم ریستارت ببینید مشکلتون مرتفع شده یا که نه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
روش دوم
منوی run اجرا داخلش دستور regedit وارد اینتر کنید بعدشم به این مسیر پایین از رجیستری برین اول
کد:
بعد داخل پنجره سمت راست روی گزینه
کد:
دبل کلیک کنید بعدشم در کادری vaule data هر چی تایپ شده رو کامل پاک کنید متن پایین با موس وارد اینتر کنید رجیستری رو ببندین سیستم ریستارت کنید
کد:
روش سوم
منوی run اجرا داخلش دستور regedit وارد اینتر کنید بعدشم به این مسیر پایین از رجیستری برین اول
کد:
بعد روی گزینه Folder کلیک راست گزینه Export انتخاب کنید بعدشم فایل بصورت فرمت reg روی یکی از درایوها به هراسمی که تمایل دارین ذخیره کنید بعد فایل folderfix از پایین دانلود روی دسکتاپ این فایل سیو کنید از حالت فشرده خارج روی دسکتاپ ذخیره کنید بعد روی همین فایل کلیک راست گزینه Merge انتخاب کنید هر پیغامی که داده شد تایید اکی آخر سرم سیستم ریستارت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد: